Superbox indirme yapamıyor fakat değerler normal

Sena06

Hectopat
Merhaba arkadaslar. 2 gun once yanlışlıkla bilgisayara virus indirdim, internetime o gunden sonra bir şey oldu. Su anda indirme hizlarim 165'lerde, yukleme hizim 18-23'lerde ama herhangi bir dosya ve bileyim Steam falan hiçbir şey indiremiyorum. Bilgisayara baska bir internet denedigimde indirmeler sorunsuz yapiliyor. Superbox kullaniyorum. Superbox'ı PC'ye bagladigimda indirmeler duruyor. Net degerlerim gayet iyi ama bir şeyler izlemeye calistigimda da acmiyor, sorun yapiyor. Bunun sebebi ne olabilir acaba? Boyle bir şey yaşayan var midir? Superbox bagli her cihazda ayni sorun var. Baska bir PC ile de denedim, ayni sorun devam etmekte. Teknik destek geldi, onlar da sorunu anlayamadi. Ellerinde modem kalmadigindan yenisi ile degistiremedim ama bunun sorununu ne olabilcegi hakkinda bilgileriniz var ise paylasir misiniz?

Malwarebytes, Kaspersky Free gibi yazılımlarla virüsü temizleyin ve bilgisayarınıza format attırın. Format atmayı bilmiyorsanız sakın bilgisayarcılara gitmeyin. Vatan, Teknosa gibi yerlerde belki atarlar. Virüsler göz ardı edilebilecek şeyler değiller.

Valla bu konulardan pek anlamıyorum fakat bence sorun bilgisayarınızda değil modeminiz enfekte olmuş gibi. Bence modeme format atılıyor mu bilmiyorum ama atılıyorsa atıp mümkunse yenisi ile değiştirmek bence yapacağınız ilk iş olmalı, virüsü indirdiğiniz bilgisayarı da mutlaka formatlayın. Modeme oradan sıçradığını dusunuyorsanız modemden de diğer cihazlara sıçrayabiliyordur belki diğer cihazlarınıza da dikkat edin. Bence işi bilen bir yazılımcıdan vs. yardım alırsanız daha doğru adımlar atarsınız. Geçmiş olsun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı