Superbox kullanmak mantıklı mı?

1 hafta önce altyapı olmadığı için çanak anten çektirdim, performansından hiç memnun degilim. Turkcell Superbox paketlerini gördüm 4.5 g hızdan bahsediyorlardı. Bende evimde kendi mobil internetimin hızını ölçtüğümde 50 Mbps kadar hız görebildim. Sizce geçmek mantıklı mı? Deneyimleyen birileri varsa yardımcı olabilir mi?

Hocam Turkcell'in iyi çektiği bir yerde gayet iyi iş görüyor.1.5 senedir kullanıyorum kablolu bağlayıp kullandığınızda Türkiye serverlarında ortalama 50 ping civarı oluyor.

Köylerde kablo ile bile genelde stabil internet alinmiyor hala, bu durumda superbox bana risk gibi geliyor. Tabii koyden koye de degistigi oluyor.
Benim kuzenim köyde kullanıyor ve internet eh iştelik bir performans sağlıyor. Tabii bölgeden bölgeye de değişir. Ancak alacaksanız bir süre deneyin ki stabil mi değilmi anlarsınız. Birde bu süper box'larda sınırsız alırsanız internet hızını kısıyor diye duymuştum.

Benim kuzenim köyde kullanıyor ve internet eh iştelik bir performans sağlıyor. Tabii bölgeden bölgeye de değişir. Ancak alacaksanız bir süre deneyin ki stabil mi değilmi anlarsınız. Birde bu süper box'larda sınırsız alırsanız internet hızını kısıyor diye duymuştum.
Bu doğru hocam mümkünse kotalı bir tarife seçin diğer türlü 10mbps gibi bir hıza sizi sabitliyor.

Hiçbir mobil bağlantı stabil bir internet sağlayamaz. Sık sık düşmeler, hız dalgalanmaları yaşarsınız. Standart işlerde pek fark edilmez ama oyun oynuyorsanız ve özellikle kullanımın yoğun olduğu saatlerde çok kötü bir deneyim olabilir.

Hattınız Turkcell'se kendi telefonunuzdan yayarak oynadığınız oyunları yoğun saatlerde deneyin birkaç gün, haftasonu falan bakın memnunsanız Superbox'ta da hemen hemen benzer bir deneyim alırsınız.

Sonuçta Superbox size bölgenizde olmayan bir mobil hızı getiremez ne varsa onu kullanabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı