Superbox Modem Bağlantı Kopma Problemi

NumBAKA

Hectopat
Katılım
12 Mayıs 2018
Mesajlar
31
Çözümler
1
Turkcell superbox kullanmaktayım. Bana verilen modem ZTE MF286R model. Bu modelde 2.4 ve 5 GHz bandı bulunmakta. Şöyle bir problem yaşamaktayım. Telefonla modeme bağlandığım yer 5GHz'de çok az 2.4'te ise ortalama bir çekim gücüne sahip ve telefonum 2.4'te iken birden 5 GHz'ye geçiyor ve o anda baglantım kopuyor tekrar bağlanıyor. Wi-Fi aramasında tek SSID gözükmekte. Bu problem bilgisayarımda da olmakta. Aniden bağlantım kopuyor ve tekrar bağlanıyor. Özellikle CS:GO oynarken çok can sıkıcı bir durum. Çünkü bomba, smoke, yanıcı gibi şeyler de ping birden yükseliyor ve tam o anda internet kopup geri geliyor. Bu problemi nasıl çözebilirim?

NOT: Ağ isminin TTNET olmasına bakmayın. Kendim değiştirdim: )

20191209_043701.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam merhaba bende de aynı sorun ve hız problemi vardı Turkcell Müşteri Hizmetleriyle görüştüm arıza kaydı açıldı modem değiştirdi gelen kişi ve 3-4 gün oluyor sorun yaşamadım.Saygılarımla
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı