Superbox modemi yüzünden 622 lira borç

• Konuyu başlatan Ezes
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 1.147

Ezes

Megapat
Makaleler
1
Yer
Elâzığ
Daha fazla  
Superbox taahhüttüm bittiği için iptal etmek istedim, mağazaya gidip iptali oluşturdum ve modemi iade etmem gerektiğini söylediler. Nereye iade edeceğimi sorduğumda ise kargo şirketi bilir dediler. Kargo şirketi Kocaeli'de Superonline'ın merkezi varmış oraya gönderdi. Gönderdikten birkaç gün sonra modemi Diyarbakır'daki bir adrese göndermem gerektiğine dair mesajlar geldi. Bu mesajları aboneliğimi iptal ettiğim mağazadakilere ve iki kere çağrı merkezindekilere sordum. Yanlış yere mi gönderilmiş dedim; hayır hayır dediler, elinizde kargonun belgesi varsa sorun olmaz dediler. Şimdi e-Devlet'e baktım. 622 lira borç görünüyor. Borcum olduğuna dair mesaj bile gönderilmedi. Ben ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Superbox taahhüttüm bittiği için iptal etmek istedim, mağazaya gidip iptali oluşturdum ve modemi iade etmem gerektiğini söylediler. Nereye iade edeceğimi sorduğumda ise kargo şirketi bilir dediler. Kargo şirketi Kocaeli'de Superonline'ın merkezi varmış oraya gönderdi. Gönderdikten birkaç gün sonra modemi Diyarbakır'daki bir adrese göndermem gerektiğine dair mesajlar geldi. Bu mesajları aboneliğimi iptal ettiğim mağazadakilere ve iki kere çağrı merkezindekilere sordum. Yanlış yere mi gönderilmiş dedim; hayır hayır dediler, elinizde kargonun belgesi varsa sorun olmaz dediler. Şimdi e-Devlet'e baktım. 622 lira borç görünüyor. Borcum olduğuna dair mesaj bile gönderilmedi. Ben ne yapmalıyım?

Modemi alıp aboneliği sonlandırdıktan sonra bu borcu düşmeleri gerekir.
Ne kadar oldu modem ellerine ulaşalı?

Superonline genel merkezine gidin. Durumu izah edin. Telefonla çözemezseniz tabi. :)
Müşteri hizmetlerine durumu anlatın. Çok vakit geçmeden THH'ye başvuru yapın.
THH ye başvurun.
Müşteri hizmetleri borcu iptal eder mi hiç? Sanmıyorum da ben.
Modemi alıp aboneliği sonlandırdıktan sonra bu borcu düşmeleri gerekir.
Ne kadar oldu modem ellerine ulaşalı?
1 ay olmuştur. 9 Martta abonelik bitiyordu çünkü
Genel merkez arkadaşa uzak kalabilir.
Evet ya Elâzığ'dayım birde yol masrafı eklenir 😂

Bir süre daha bekleyin eğer düşmez iseler THH'ye başvurun ama daha öncesinde bu borç nedir diye sorun müşteri hizmetlerine.
Evet arayacağım ama ilk sizlere danışayım dedim. Modemi bulunduğum yerden aldım ama başka şehre göndertmeleri çok saçma. Bilerek böyle borç çıkarmak için yapıyorlar. Turkcell'e bir daha bulaşmam zaten altyapı olmadığından mecburiyetten kullandım. 100-200 lira da değil ki.

Evet arayacağım ama ilk sizlere danışayım dedim. Modemi bulunduğum yerden aldım ama başka şehre göndertmeleri çok saçma. Bilerek böyle borç çıkarmak için yapıyorlar. Turkcell'e bir daha bulaşmam zaten altyapı olmadığından mecburiyetten kullandım. 100-200 lira da değil ki.

Tabii ki haklısınız 1 lira bile olsa hakkı olmayan parayı ödemeyin.
Birçok merkezleri olduğu için başka şehre yollamaları normal.
Modem hangi merkeze kayıtlı ise oraya yollatıyorlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı