Superbox modemi yüzünden 622 lira borç

• Konuyu başlatan Ezes
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 1.183
Tabii ki haklısınız 1 lira bile olsa hakkı olmayan parayı ödemeyin.
Birçok merkezleri olduğu için başka şehre yollamaları normal.
Modem hangi merkeze kayıtlı ise oraya yollatıyorlar.
THH'ye başvursam bile beni haklı göreceklerine hiç inancım yok. :(
Daha önce başıma böyle bir şey de gelmedi 20 yaşındayım.

daha önce başıma böyle bir şey de gelmedi 20 yaşındayım.

Büyük ihtimalle bu borcu modemi alınca düşecekler ama neden seni haklı görmesinler.
Durum ortada sen haklısın o sebeple bekle bira sonra sor müşteri hizmetlerine en son THH'ye verirsin.

Müşteri hizmetlerinden cevap alamazsan Şikayetvar sitesine yaz geri dönüş yaparlar.

Daha önce başıma böyle bir şey de gelmedi 20 yaşındayım.
Nasıl haklı görmezler, tabii ki de haklı görecekler. Forumda THH'nin sabitlenmiş konusu var. Binlerce kişi haksızca aldığı cezaları söke söke çıkarttı. Üstelik cebinizden bir kuruş bile çıkmıyor.

Bu arada ben de Elazığlıyım. Burada ikamet ediyorum. 🙂

Büyük ihtimalle bu borcu modemi alınca düşecekler ama neden seni haklı görmesinler.
Durum ortada sen haklısın o sebeple bekle bira sonra sor müşteri hizmetlerine en son THH'ye verirsin.

Müşteri hizmetlerinden cevap alamazsan Şikayetvar sitesine yaz geri dönüş yaparlar.
Peki, teşekkürler desteğiniz için.
Nasıl haklı görmezler, tabii ki de haklı görecekler. Forumda THH'nin sabitlenmiş konusu var. Binlerce kişi haksızca aldığı cezaları söke söke çıkarttı. Üstelik cebinizden bir kuruş bile çıkmıyor.

Bu arada ben de Elazığlıyım. Burada ikamet ediyorum. 🙂
İnancımı arttırdınız biraz. Oo ne güzel. Beni o Gazi Caddesi'ndeki Turkcell bitirdi 😅
@zeki1981 @Salih METİN bugün aradılar ve 600 lirayı iptal etmişler. 🕺 Büyük yük kalktı üstümden. Size de tekrar teşekkürler.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı