Superbox ping problemi

3secuk

Hectopat
Selam arkadaşlar. 10 Mbps download 5 Mbps upload superbox abonesiyim. Ben oyun oynarken başkası aga bağlanıp 720P ve üstü yayın ya da video açtıgında lag yaşamaya başlıyorum ama her zaman olmuyor bu durum. Modemim Huawei modem. Teknik servis eve geldi ve hattımın gayet sağlıklı olduğunu söyledi. Zaten hız problemi yaşamıyorum stabil alabiliyorum paketimin değerlerini. Acaba Superbox kullanıp modem ayarlarıyla ilgili ipucu verebilecek kimse var mı?

Selam arkadaşlar. 10 Mbps download 5 Mbps upload superbox abonesiyim. Ben oyun oynarken başkası aga bağlanıp 720P ve üstü yayın ya da video açtıgında lag yaşamaya başlıyorum ama her zaman olmuyor bu durum. Modemim Huawei modem. Teknik servis eve geldi ve hattımın gayet sağlıklı olduğunu söyledi. Zaten hız problemi yaşamıyorum stabil alabiliyorum paketimin değerlerini. Acaba superbox kullanıp modem ayarlarıyla ilgili ipucu verebilecek kimse var mı?

Karantinadan da ping fırlıyor.

Oyun oynadığınız sırada başkası da modemi kullanıyorsa, modem üzerinden ayarlardan bağlanan kişinin hızını yavaşlatabilirsin. Ancak bu sefer video izleniyorsa videonun indirme hızı yavaş olacağından bu sefer diğer kişi problem yaşayacaktır.

Oyun oynadığınız sırada başkası da modemi kullanıyorsa, modem üzerinden ayarlardan bağlanan kişinin hızını yavaşlatabilirsin. Ancak bu sefer video izleniyorsa videonun indirme hızı yavaş olacağından bu sefer diğer kişi problem yaşayacaktır.
Benim anlamadığım 720p de ne kadar internet harcadıgına bakıyorum kullandıgım browserin. Yaklaşık 4-5 mbps kullanıyor, geriye 5 kalıyor ama ona ragmen oluyor. Arkadaşa sordugum gibi 20 ye yükseltirsem düzelmeler olur mu?
35 Mbps paketim var. Yayın açıldığında bende ping sorunu yaşıyorum.
10 ile anladımda 35 ile.. o_O

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı