Superbox Upload'ı tam verimli çalışmıyor

iibrahimak

Decapat
Daha fazla  
Merhaba forum, evimde tek bilgisayarda oyun ve yayın için iki farklı internet kullanıyorum. TTNET'e ait bir adet VDSL 50/8 paketi mevcut bununla kablolu bağlanıp oyunu bu ağdan alıyorum ve yanında Superbox kullanıyorum ve Superbox'ı OBS gelişmiş ayarlarında yer alan IP seçme seçeneği ile sadece yayında kullanıyorum. Superbox internet hızı testinde genelde upload değerin 30 Mbps ve üstü çıkıyor fakat Twitch yayını açıldığında maalesef 2000-3000 Kbps gönderim yapılıyor görünüyor ve yayın ağının sağlığını gösteren işaret hep kırmızıda. Bunun üzerine araştırma yaptım ve VPN kullanarak buna çözüm bulan arkadaşlar gördüm. Fakat burada şöyle bir problem oluyor VPN oynadığım oyunda ping artışına sebep oluyor. Ben VPN'i sadece Superbox ağımda kullanabilir miyim? Kablolu TTNET internetim normal şekilde VPN olmadan çalışmaya devam ettirebilir miyim bunu yaparken? Yardımcı olursanız sevinirim farklı önerilere de açığım. Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı