Superbox yayın açmak için uygun mu?

emreb34

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, şu anki kullandığım internetimin TTNET 24Mbps download ve 2.85 civarında bir Upload'ı var. Fakat bu upload ile maksimum 2000-2200 civarında 720P60FPS bir yayın yapabiliyorum. Görüntü hareketlendikçe kalite çok kötü oluyor. İyi bir araştırma yaptım fakat Superonline'ın Turbo paketine her gün 20 TL ödemek dışında farklı bir alternatif bulamadım. Bir arkadaşımın tavsiyesiyle Superbox'da almayı düşünüyorum fakat araştırdığımda fazla olumlu yorumlarla karşılaşmadım. 10Mbps paketi kaç upload veriyor bilgisi olan var mı? Yayınlarda drop vs. yaşama ihtimalim varsa almayı düşünmüyorum. Şimdiden yardım edenlere teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Superbox'u kullanmadım ama bir cep telefonundan tethering kullanır gibi bir baz istasyonundan alacağı mobil interneti wifi olarak yayınlayacak olan cihazın sağladığı internetin hem transfer hızında hem de ping değerinde çok dalgalanma olacağından eminim. Online oyun ve yayın için kesinlikle en kötü tercih olacaktır. Her zaman yüksek ping düşük upload hızı olacak diye iddiam yok ama sorun yaşanacağı ihtimali çok yüksek.

Şuanki tarifen kaç para? Bence geçmeye değmez genelde 3.50 - 4.00 arası hız alırsın fiyatınada bakarsak 200 TL. Ama yine de sen blirsin.
Ekran Alıntısı.JPG

20 Mbps - 5 Upload paketini kullanıyorum ve değerlerim şöyle. Yayın açmadığım için kesin bir şey söyleyemem ama 10 MBPS paketi arkadaşım kullanıyor ve memnun.
1.png

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı