Superbox'ı değiştirmek istiyorum

Uğurcan Mutlu

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
elektrik teknikeri,elektronik teknikeri
Sabahtan beri Superbox ile acı çekiyorum, sistemime M.2 SSD aldım.
Eski SSD'yi de biçimlendirdim. Neden yaptım bilmiyorum. Sabit disk içinde de fazla oynamadığım oyunlar var. Neyse asıl konuya gelirsek dedim hazır M.2 almışken CS:GO veya Valorant indireyim oynayayım dedim. Sürekli oynadığım oyunlarımı hep SSD'ye kuruyorum.
Sabah M.2'ye Windows falan kurdum. Driver falan her şey tamam ve sorunsuz neyse Steam'e giriş yaptım. CS'yi indirmeye başladım. 20 Mbps Superbox kullanıyorum. Saat 11 gibi indirmeye başladım ve alttaki resim de 1 yıl sonra inecek yazıyor. İnternetim ölüyor. Turkcell'i aradım, modeme güncellme yaptılar ama nafile İzmir karabağlarda oturuyorum geçen sene de bir konu açmıştım medeniyetten uzak da değilim sokakta herkeste sabit 16 Mbps veya TurkNet ile daha fazla Mbps alanlar var. Hangi şirketi aradıysam altyapı yok. Üst komşum milenicom, bir üst komşum da türktelekom+tivibu kullanıyor ama benim daireme gelince sabit internet yok. Benim nereye başvurmam gerekiyor? Her ay 300 lira para ödemek ve sağlıksız bir internet kullanmak zorunda mıyım? Benden daha az ödeyip benden daha sağlıklı internet kullanlar var. Coğu zaman 20Mbps'den az alıyorum. 10 9 12 gibi.
Lütfen yardımcı olursanız sevinirim. Birkaç senedir bu modeme muhtaç kaldım ve taahhüt 1 aya bitiyor.

20210113_201500.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben hiç kullanmadım ama. Gerçekten Türkiye'nin hali rezil.
10GB'lik oyuna 1 yıl diyecek kadar...

Altyapı için cevap verebilecek biri var mı acaba sabit internet kullanmak istiyorum Sokak'da herkes kullanıyor ben hariç.

Komşu daire yan daire üst daire emin ol 1km icinde her yerde internet vardır ama bize sabit internet bağlanmıyor.
Bu sokak tarafına bakmıyan yer bir de ön balkona çıkınca 20 25 tane çıkıyor
Screenshot_20210114-020506.png

Sabah test yaptığımda 21 18 Mbps arası alıyordum şimdi bu değerlerde bilgisayardan yapınca 3 3.5 Mbps falan cıkıyor.
Screenshot_20210114-020928.png

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı