Superbox'ı iade etmeyi unutmak

TropKillaz

Hectopat
Daha fazla  
Hepinize merhaba arkadaşlar. Technopat'ta ilk kez konu açıyorum, hatalı yere açtıysam özür dilerim. Direkt konuya giriyorum.

Babam Turkcell kurumsaldan yararlanıyor. 1 yıl Superbox kullandık ve taahhüt bitince TurkNet'e geçtim. Burada bir sorun yok ancak Superbox'ı teslim etmeyi unuttuk. Aksilik işte cihazı poşete koydum ama evin bir köşesinde unutmuşuz. 15-20 gün geçtikten sonra kurumsalda bizimle ilgilenen abi bizi aradı ve "Cihazı iptal etmediğiniz için cihaz bedeli olan 600 TL faturaya yansıyacak, siz yine de cihazı iade edin, belki yırtarsınız." dedi. Biz de dediğini yapıp Superbox'ı Turkcell şubesine teslim ettik. Ancak bugün tekrar arayıp "Fatura kesilecekmiş." dedi.

Sorum şu arkadaşlar:
Bu 600 TL'yi ödemek istemiyoruz. Ne yapmalıyız, başına daha önceden böyle bir şey gelen var mı, ücreti ödememe gibi bir şansımız var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Her türlü ödetirler, 8 ay hizmet veremediği internet hattı için daha bugün TT'a 1300 TL cayma bedeli ödedim (icralık olmuş ve yeni haberim oluyor)

Modemi geri alın bence sonuçta parasını ödüyorsunuz.
Normalde, paketin içerisinde modem parasını dahil etmiyorlar mı? Modemi geri alıp ne yapacak? Başka müşteriye ikinci el modem mi veriyorlar?
Eski Superbox paketlerinde modemler emanet. Bendeki modem için sanırım 1000 TL istiyorlar iade edilmediğinde.

İade edilen modemler başka abonelere veriliyor çünkü bunlar gerçekten pahalı modemler. Aliexpress'te bir ara 250 dolara satılıyordu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı