Superlight 2 alınır mı?

Bütçe
5500

jhentroSS

Femtopat
Daha fazla  
1-2 aya Superlight 2 alacağım sizce alınır mı?
Alma sebebim CS2 espor için yüksek rankta oynuyorum.
Mouse pad'im Klassegear Longteng Huoyun (%50 Control %50 Speed)
Hassasiyetim 0.60 500 DPI.

Ben kullanıyorum, çok memnunum. Alınır.

Son düzenleyen: Moderatör:

Fiyatını hak etmiyor. El ölçün ve tutuş şeklin nedir?
Alınır ama o bütçede daha iyi ürünler de alabilirsin.

Şuan 5400 tl ondan o fiyatta çokta iyi bir ürün yok vv3 pro vardı oda gitti, rakibi maya x fakat ben garanti farkından Superligth 2 alırdım para farkına değer.

Ağırlığı bozmayacaksa alınabilir. çok daha hafif mouselar var.
30 40 gram fare daha kötü bence 50 60lara göre, aşırı hafif kacıyor Superligth 2 ve VV3 PRO'nun ağırlığı bence daha mantıklı

Fiyatını hak etmiyor. El ölçün ve tutuş şeklin nedir?

Claw da neden hak etmiyor ki tarama hızı ve hızlanmada üstüne yok tanıdık Türk esporculara sordum Razer diyende var Logitech diyende var. Aşırı kararsızım.

Alınır ama o bütçede daha iyi ürünler de alabilirsin.

Ne var mesela hocam.

Ağırlığı bozmayascaksa alınabilir. Çok daha hafif fareler var.

Gamepower ıcarusla oynuyorum 2 senedir 105 gram sıkıntı çekmem diye düşünüyorum yeni nesillerin hepsi o ağırlıklarda.

Hocam böyle bir bütçeye bu tarz bir marka almak saçma olur gibi ya garantisi yok bir şeyi yok iadede edemiyorsun Wraith'de. Bilindik markalar daha iyi olabilir ve Pro arenada kullanan insanların olması (Valorant, CS)

Son düzenleme:

ATK A9 Ultra alabilir bana kalırsa daha mantıklı.

Pro arenada da Lamzu kullanan var. Artık Razer ve Logitech eski Pro arena oranlarını kaybediyorlar. En son turnuvalara bakarsan Vaxee - Pulsar - Lamzu bu markaları kullanan E-sporcular da çıkmaya başladı yavaş yavaş.

Onlar tamamen sponsorluk anlaşmaları var diye o markaları öneriyorlar. Yoksa bu işlerden anlayan birisinin gidip de 5K ya Razer alacağını düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…