1-2 aya Superlight 2 alacağım sizce alınır mı?
Alma sebebim CS2 espor için yüksek rankta oynuyorum.
Mouse Pad'im Klassegear Longteng Huoyun (%50 Control %50 Speed)
Hassasiyetim 0.60 500 DPI.
Fiyatını hak etmiyor. El ölçün ve tutuş şeklin nedir?
Alınır ama o bütçede daha iyi ürünler de alabilirsin.
30 40 gram fare daha kötü bence 50 60lara göre, aşırı hafif kacıyor Superligth 2 ve VV3 PRO'nun ağırlığı bence daha mantıklıAğırlığı bozmayacaksa alınabilir. çok daha hafif mouselar var.
Fiyatını hak etmiyor. El ölçün ve tutuş şeklin nedir?
Alınır ama o bütçede daha iyi ürünler de alabilirsin.
Ağırlığı bozmayascaksa alınabilir. Çok daha hafif fareler var.
![]()
Lamzu Maya X Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.myshopify.com
Şu an 5400 TL ondan o fiyatta çok da iyi bir ürün yok VV3 Pro vardı oda gitti, rakibi maya X fakat ben garanti farkından Superligth 2 alırdım para farkına değer.
30 40 gram fare daha kötü bence 50 60'lara göre, aşırı hafif kacıyor Superligth 2 ve VV3 Pro'nun ağırlığı bence daha mantıklı
Claw da neden hak etmiyor ki tarama hızı ve hızlanmada üstüne yok tanıdık Türk esporculara sordum Razer diyende var Logitech diyende var. Aşırı kararsızım.
Ne var mesela hocam.
Gamepower ıcarusla oynuyorum 2 senedir 105 gram sıkıntı çekmem diye düşünüyorum yeni nesillerin hepsi o ağırlıklarda.
Hocam böyle bir bütçeye bu tarz bir marka almak saçma olur gibi ya garantisi yok bir şeyi yok iadede edemiyorsun Wraith'de. Bilindik markalar daha iyi olabilir ve Pro arenada kullanan insanların olması (Valorant, CS)
Claw da neden hak etmiyor ki tarama hızı ve hızlanmada üstüne yok tanıdık Türk esporculara sordum Razer diyende var Logitech diyende var. Aşırı kararsızım.
Ne var mesela hocam.
Gamepower ıcarusla oynuyorum 2 senedir 105 gram sıkıntı çekmem diye düşünüyorum yeni nesillerin hepsi o ağırlıklarda.
Hocam böyle bir bütçeye bu tarz bir marka almak saçma olur gibi ya garantisi yok bir şeyi yok iadede edemiyorsun Wraith'de. Bilindik markalar daha iyi olabilir ve Pro arenada kullanan insanların olması (Valorant, CS)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.