Superlight 2 skatez değiştirilmeli mi?

Bütçe
-

jzow

Centipat
Daha fazla  
Merhaba 1 hafta önce Superlight 2 aldım. Lamzu maya X yerine aldım Superlight 2'yi. Skatezlerini değişmek mantıklı mı? Yavaş geliyor. Mousepadim Control. Wraith sitesinden hangi skatezi almalıyım. Yoksa direkt Lamzu maya X ya da başka mouse mi alayım?

Merhaba 1 hafta önce Superlight 2 aldım. Lamzu maya X yerine aldım Superlight 2'yi. Skatezlerini değişmek mantıklı mı? Yavaş geliyor. Mousepadim Control. Wraith sitesinden hangi skatezi almalıyım. Yoksa direkt Lamzu maya X ya da başka mouse mi alayım?
Üzerindekiler gayet iyi hocam yani stok olarak gelen skatezlerden en iyilerinden.

Daha iyisini arıyorsanız Superglide falan öneririm.

Link paylaşır mısınız hocam?

Stoklar tükenmiş galiba..

Şuradan alınabiliyor mu bilmiyorum ama bir bakın;

Link paylaşır mısınız hocam?
Superlight’taki skatez yavaş geliyorsa muhtemelen sorununuz asıl mousepad hocam.

Stoklar tükenmiş galiba..

Şuradan alınabiliyor mu bilmiyorum ama bir bakın;

Superlight’taki skatez yavaş geliyorsa muhtemelen sorununuz asıl mousepad hocam.
Mousepad tavsiyeniz var mı?

Bütçe nedir hocam mouse pad için?

Benim de mousepada ihtiyacım var. Şu an Xtrfy retro kullanıyorum Control bir pad. Ve yavaş geliyor. 1600 DPI 0.18 sens kullanıyorum arkamı dönemiyorum resmen Valorant'ta. Benim bütçe konusunda sıkıntım yok 3K ya kadar çıkabilirim. Wraith üzerinden önerirsen sevinirim.

Benim de mousepada ihtiyacım var. Şu an Xtrfy retro kullanıyorum Control bir pad. Ve yavaş geliyor. 1600 DPI 0.18 sens kullanıyorum arkamı dönemiyorum resmen Valorant'ta. Benim bütçe konusunda sıkıntım yok 3K ya kadar çıkabilirim. Wraith üzerinden önerirsen sevinirim.
Kendinizi daha düşük hassasiyetlere alıştırmanızı öneririm, aim işi gerçekten büyük oranda iyileşiyor.
İlla ben çok hızlı mousepad istiyorum diyorsanız Speed veya Hardpad tercih edebilirsiniz ancak odağınız aim ise önermem.

1500 TL:

2000 TL:

Hardpad kullanıcısı olarak söylüyorum, Blade Y kullanıyorum ve geçen günlerde eski Razer Stealth mousepad’ime geri geçtim çünkü aim işi çok zordu.
Neden eskisi gibi aim alamıyorumun cevabını almış oldum.

Sprit of aim gayet iyidir, Speed ve Hybrid diye iki seçeneği var. Speed olan tercih edilebilir hız şikayetiniz için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı