Superlight 2'den DeX'e geçilir mi?

Lemboros

Decapat
Daha fazla  
SteelSeries Prime Gaming mouse kullanıyordum ve gercekten aşırı rahat hissettiriyordu. Fakat bugün elime Superlight 2 ulastı ve sag taraftaki 2 parmagımı aşırı rahatsız hissettiriyor. Superlight 2 DeX ergonomik olarak daha iyi diyorlar. Gecmeye değer mi? Ya da yapısına alısır mıyım?

SteelSeries Prime Gaming mouse kullanıyordum ve gercekten aşırı rahat hissettiriyordu. Fakat bugün elime Superlight 2 ulastı ve sag taraftaki 2 parmagımı aşırı rahatsız hissettiriyor. Superlight 2 DeX ergonomik olarak daha iyi diyorlar. Gecmeye değer mi? Ya da yapısına alısır mıyım?

GPX 2 veya diğer GPXler fiyatını hak etmiyor bütçe nedir başka ergonomik mouse önerisi yapalım

5-5.5k arası olabilir hocam. Hero A2 sensorunu begendigim icin gpx2 almıstım.
Ergonomik istiyorsanız

Ergonomik istiyorsanız.

Serce parmagımda rahatsızlık hissettirmez degil mi?

Hocam farenin sag tarafında yuzuk parmagım ve serce parmagım neredeyse birlesik duruyor. Serce parmagım mousepade degiyor ucundan.

Rahat edersiniz yüksek ihtimalle

Tamamdır oneriniz icin teşekkür ederim biraz araştıracağım fakat buyuk ihtimalle onerdiginizi alacagım.

Hocam son bir soru daha soracagım. Butcede biraz daha cıkabilirsem Razer Viper V3 Pro almaya değer mi? Yoksa sizin onerdiginiz daha mı iyidir?

Bence değmez kronik scroll sorunu var diye biliyorum gerek yok hem de dongle Türkiye'de yok sadece 1000Hz kullanabilirsiniz alırsanız

Technopat Haberler

Geri
Yukarı