Supermarket Simulator alınır mı?

Müthiş oyun
 

Dosya Ekleri

  • aa.png
    aa.png
    375,9 KB · Görüntüleme: 28
Erken erişim aşamasında bir oyun. Şu an bile oldukça zevkli. Ürünler bittikçe yenilerini sipariş edip, raflara diziyorsunuz. İlerleyen aşamalarda daha çeşitli ürünler satmaya başladıkça bu süreç bir zaman sonra karmaşıklaşıyor.

Depoyu satın alıp, bir de depocu işe alırsanız bu durum bir miktar rahatlıyor. Aldığınız ürünlerin kutularını depoya alacağınız depo rafına yerleştiriyorsunuz, depocular ise depo rafından alıp markette azalan ürünlerin yerine yerleştiriyor.

İlerleyince kasiyer alıp kasayı ona bırakabilirsiniz. Tabii kasiyerler eli hızlı bir oyuncudan çok daha yavaş çalışıyorlar. Müşteri yoğunluğuna göre 2 kasiyer gerekebilir. Ben böyle yaptım. Şu an markete ve depoya göz gezdirip azalan ürünleri sipariş ediyorum, ardından da depo raflarına yerleştiriyorum.

Oyunda ufak tefek hatalar olabiliyor. Yaşadıklarımdan en belirgini depocular bazen depo raflarının önünde takılıp kalıyor, ama şu ana kadar oynamaya engel bir hata ile karşılaşmadım. Böyle simülasyon oyunlarını seven biriyim. Oyun benim için oldukça zevkliydi. Simülasyon türünü seven biriyseniz rahatlıkla önerebilirim.
 

Geri
Yukarı