Superonline 1000 Mbps 249 TL

Hâlihazırda TTNet Fiber 100MBps kullanıyorum. altyapı sorgulamada max 100mbps hız çıkıyor. Superonline sitesinde Fiber potansiyeli var diyor. Yani ben bu 1Gbps ya da 500MBps tarifelere geçebilir miyim?
 
Hocam şimdi bir baktım daha yeni bizim binaya Turkcell superonline diye bir kutu gelmiş.Ve içini açtığımda fiber vs. yaziyordu direk ben şimdi parasını verip 1000 mbps alabiliyor muyum ? Yani o kutu geldiğinde desteklememe gibi bir ihtimal var mı ?
Her kutu desteklemiyor. Ben 1 ayı geçti 1000 mbit kullanıyorum ama 1000mbit çokta mantıklı değil. En mantıklısı 500 mbit çünkü ne siteler ne cihazlar destekliyor.
 
Hocam şimdi bir baktım daha yeni bizim binaya Turkcell Superonline diye bir kutu gelmiş. Ve içini açtığımda fiber vs. yaziyordu direk ben şimdi parasını verip 1000 Mbps alabiliyor muyum? Yani o kutu geldiğinde desteklememe gibi bir ihtimal var mı?

Bazen Wi-Fi 6 destekli modem vermiyorlar, bazen verilen cihazlar 1 gigabit desteklemiyor. Bu tür durumlar olabileceği için interneti bağlatacağınız mağazayı arayıp bilgi alırsanız daha iyi olur.
 
Fiber altyapısı maksimum 500Mbps destekliyor sanırım. Bizim binaya 10 yıl önce fiber döşendi 1000lik pakete geçemedim 500lük paket sıkıntısız geçebildim. Wi-Fi 6 sanırım 0 dan kampanyaya katılınca veriliyor. 2 yıl taahhütlü 500Mbps olan pakete geçip ekstra modem aldım. Bu attığınız 1 yıl taahhütlü gelecek yıl fiyat değişir mi Türkiye ekonomisi değişir gibi geldi 2 yıllık seçtim ben.
 
Şu an Superonline fiber kullanıyorum bu pakete geçmek istedim ancak kampanya değişikliği yapılamadığı yeni abonelere özel kampanya olduğunu söylediler. Ve kampanya bilgisinde böyle bir bilgi yazmıyor.
 
Şu an Superonline fiber kullanıyorum bu pakete geçmek istedim ancak kampanya değişikliği yapılamadığı yeni abonelere özel kampanya olduğunu söylediler. Ve kampanya bilgisinde böyle bir bilgi yazmıyor.

Şartların 3. maddesinde yazıyor hocamm.
Bu kampanyadan yeni bireysel Turkcell Superonline fiber internet müşteriler adresteki mevcut altyapının 1000 Mbps hızı desteklemesi halinde yararlanabilirler.
 

Geri
Yukarı