Turkish Delight
Hectopat
- Makaleler
- 1
Belli ki yine vanayı açmışlar; neden olduğunu merak ediyorum. Her sene en az bir kere internet 1000 Mbps oluyor. Siz de Superonline ile 1000 Mbps alıyor musunuz?
Bende 1000mbps kullaniyorum, kablolu olarak 960 aliyorum. En son benim de 1 ay 1000mbps olmustu, bende alisinca kendim gecmistimBelli ki yine vanayı açmışlar; neden olduğunu merak ediyorum. Her sene en az bir kere internet 1000 Mbps oluyor. Siz de Superonline ile 1000 Mbps alıyor musunuz?
Eki Görüntüle 2299546
Hocam yine bir ara 1000 Mbps olmuştu, uzun süre kullanmıştım. Forumdan biri aç kapa yap dediğinde eski haline döner demişti. Bu sefer dokunmam.Bende 1000mbps kullaniyorum, kablolu olarak 960 aliyorum. En son benim de 1 ay 1000mbps olmustu, bende alisinca kendim gecmistim![]()
Speedtest By Ookla.Site ne Superonline'nin en yüksek paketinin bir altını kullanıyoruz kontrol edeyim.
Yanlış hatırlamıyorsam geçen sene belli bir kullanıcı sayısına ulaştıkları için olmuştu. Yine öyle bir şey olabilir.Ben de şimdi farkettim; Steam'den indirme yaparken hemen foruma girdim ve konu açacaktım. Sizin konunuzu gördüm ama sebebini anlamadım.![]()
Yanlış hatırlamıyorsam geçen sene belli bir kullanıcı sayısına ulaştıkları için olmuştu. Yine öyle bir şey olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.