Superonline 50 Mbps hız 1 Mbps oldu

Progamer

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 50mbps internet kullanıyorum. Kablolu bağlandığım masaüstünde herhangi bir hız problemim yoktu. Hatta 58mbps bile görmüştüm (nasıl oluyor anlamadım :S ) Ama wireless bağlandığım laptopta hızım 3mbps'di.

Superonline'ı aradım söylediklerini yaptım (DNS'i otomatiğe aldım, bağlantı kanalını 3'e aldım falan) hız 5mbps'ye çıktı. Sonra telefon bağlantısı koptu. Bir daha aradım yeni çıkan kişiyle görüştüm modemin etrafındaki elektromanyetik cihazları ve aynaları kaldırmamı istedi, onları da yaptım ve hız 7mbps'yi gördü.

Fakat sonuç itibariyle hakkım olan hızın yanına bile yaklaşamadım ve bana da daha fazla yardımcı olamadılar. Bende masaüsütünü söküp yerine laptopu bağladım, wirelessi kapattım.

Ancak şu anda ne alakadır nasıl oldu bilmiyorum direk kablolu bağlanmama rağmen hızım 1mbps oldu :S
Ağ tanımlarken bir sorun falan mı çıktı bilmiyorum önerisi olan varsa lütfen bir yardımcı olsun bütün gün bununla uğraştım.

Konu güncel. @Recep Baltaş hocam bir el atarsan sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
1 Mbps değil, Gbps olmasın ? Modemin marka ve modeli nedir ? Ayrıca kablosuz ağ alıcının marka ve modelini de söyle.

Son olarak tavsiyem biraz masraflı olacak ama 802.11ac'ye geçmen. Şu incelemeye bir bak:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Neyseki bende 1mb hiz 3.5mb e kalkmış şaşırıb kalmışdım öyle bildim ki win 8.1 hız sınırın açmış muhahaha
Sonra speedtest-net de ölçünce çok sevindim hız şimdi 3.5mb

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı