Superonline 16 Mbps hız almak

TahaKuru

Femtopat
Şu an Superonline kullanmaktayım ve 24 Mbps hız diye aldım ama altyapım nedeniyle 16'yı geçmiyor. Sorun şu ki benim üst katımdaki, alt katımdaki, tüm bina ve yan binalardan tutun tüm komşularım 35 Mbps hız alırken sadece benim oturduğum ev 16 Mbps hız alıyor, ne yapmalıyım?

Şu an Superonline kullanmaktayım ve 24 Mbps hız diye aldım ama altyapım nedeniyle 16'yı geçmiyor. Sorun şu ki benim üst katımdaki, alt katımdaki, tüm bina ve yan binalardan tutun tüm komşularım 35 Mbps hız alırken sadece benim oturduğum ev 16 Mbps hız alıyor, ne yapmalıyım?
Modem arayüzü üstünden bakarsanız hattınıza verilebilecek maksimum değeri görebilirsiniz. Bu durum genellikle farklı portlarda bulunmaktan kaynaklanabiliyor.

Hocam altyapının ne kadar desteklediği önemli, internet üzerinden sorgulayın. Aldığınız paket fark etmiyor.

Şimdi sorun şu oturduğum bina da herkes VDSL ama benim ev ADSL bu durumda ne yapmalıyım.
Kullandığınız paket nedir? VDSL mi, ADSL mi?

ADSL işte nasıl VDSL'ye geçebilirim binada herkes VDSL kullanmakta ama ben hala ADSL kullanıyorum ne yapmalıyım.
Modem arayüzü üstünden bakarsanız hattınıza verilebilecek maksimum değeri görebilirsiniz. Bu durum genellikle farklı portlarda bulunmaktan kaynaklanabiliyor.

ADSL olmasından dolayı en fazla 16 mbsl ama binada herkes 34 35 mbsl hıza kadar alabilirken ben alamıyorum onlar VDSL'ye nasıl geçti de ben geçemedim bu durumda ne yapmalıyım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı