Superonline 2.el modem rezilliği

Berkantuzelll

Centipat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Web Tasarım/Teknik Servis/Bilişim Mezunu
Merhaba arkadaşlar ben 3-4 aylık bir Superonline kullanıcısıyım. Bağlantı problemlerinden dolayı arıza kaydı oluşturdum. Modemin değişmesini ön gördüler fakat değiştirdikleri modem ikinci el, üzerinde bir sürü çizik mevcut. Ben de eve gelen ekip ile WhatsApp üzerinden iletişime geçtim, kendileri modemi değiştireceklerini dile getirdiler, beş dakika sonra 532 numarası beni aradı, ikinci el modemi kullanmak zorunda olduğumu, sıfır modem veremeyeceklerini dile getirdiler.
Pardon da şaka mısınız siz? Yeni müşteriye 2.el modem, üstüne üstlük bir taraf değiştiririz bir taraf değiştirmeyiz tutumunda, ne bu tuttu tutmadı mı oynuyoruz?
(Benim modemim sıfır, çiziksiz, sadece bağlantı problemleri içeriyordu takıldığım nokta budur.)
Modemin resmi:

IMG_20200901_144807.jpg

Konuşma resmi:

Screenshot_20200901-151235.png

Gayet normal olan durum. Ne sanıyorsunuz? Her kullanıcı için yeni modem açıp, eski modemleri çöpe atacaklarını mı? Kullan at peçete değil ki bu. Ama en azından temizlenebilirdi...

Modemde arıza olunca sorgusuz sualsiz gelip değiştiriyorlar. Bu hizmet gayet yeterli bence.

Edit: Superonline’ın işleyişi bu şekilde.

Gayet normal olan durum. Ne sanıyorsunuz? Her kullanıcı için yeni modem açıp, eski modemleri çöpe atacaklarını mı? Kullan at peçete değil ki bu.

Modemde arıza olunca sorgusuz sualsiz gelip değiştiriyorlar. Bu hizmet gayet yeterli bence.

Para veriyorlar değil mi müşteri sonuçta bu arada o modemler çok pahalı değil tanesi 50TL'ye falan yapılıyor.

Gayet normal olan durum. Ne sanıyorsunuz? Her kullanıcı için yeni modem açıp, eski modemleri çöpe atacaklarını mı? Kullan at peçete değil ki bu. Ama en azından temizlenebilirdi...

Edit: Superonline’ın işleyişi bu şekilde.

Pardon da bu durumun neresi normal? Bu modem benim evime girdikten sonra benim üstüme zimmetleniyor değil mi? 2.el bir modemin sorumluluğunu üstüme niye alayım? Tabii ki de sorgusuz sualsiz değiştiricekler bunun için para ödemiyor muyuz? Peki ya tutarsızlık konusunda ne düşünüyorsunuz? Ekip verebiliriz diyor, tekrardan arama yapılıp verilemez diyor. Ben bu işlemden memnun değilim, neden bana zoraki bu modemi kullandırtmaya çalışıyorlar?

Haklısınız fakat durum böyle siz bir yerlerden iletişim kurmak yerine bayiye gitmelisiniz.

Şikayet sayfalarına da yorumda bulundum. Zaten olurda bir çözüm bulunmaz ise tüketici hakları son çarem olacak. Yaptıkları iş cidden saçma, 2.el modemin sorumluluğunu ben niye üstüme alayım?

Para veriyorlar değil mi müşteri sonuçta bu arada o modemler çok pahalı değil tanesi 50TL'ye falan yapılıyor.

Katılıyorum. Arkadaşım 35MB hızdaki bir internet için(farklı sağlayıcı) 40 TL bir para ödüyor. Ben 15MB fazlası yani 50 MB için 125TL para ödüyorum ve hizmetleri kusurlu. Umarım çözüm bulurlar yoksa şikayet edip dava açacağım.

Modem arızasında müşteri ücret ödemeksizin değişim hakkına sahip. Dediğim gibi; adamlar bu şekilde çalışıyor.

Her modem arızasını kendilerine çekmiyorlar müşteri kaynaklı dedikleri de sözleşmede mevcut. Bundan farklı olarak ben bu modemi istemiyorum rızam yok, bence değiştirmek zorundalar.

Zaten sözleşme bitince geri isteyecekler o modemi. Şimdilik kullan sorunu yoksa baktın sıkıntı var söylersin.

Benim modemim hiç ısınmıyordu her gün açık olmasına rağmen, şimdiki gelen modem 5 dakika geçmeden ısındı. Ayrıca ben odamda neden kirli bir görüntü bırakıyım? Ayrıca virüs mevcut neden kullanılmış bir eşyayı bana getiriyorlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Pardon da bu durumun neresi normal? Bu modem benim evime girdikten sonra benim üstüme zimmetleniyor değil mi? 2.el bir modemin sorumluluğunu üstüme niye alayım? Tabii ki de sorgusuz sualsiz değiştiricekler bunun için para ödemiyor muyuz? Peki ya tutarsızlık konusunda ne düşünüyorsunuz? Ekip verebiliriz diyor, tekrardan arama yapılıp verilemez diyor. Ben bu işlemden memnun değilim, neden bana zoraki bu modemi kullandırtmaya çalışıyorlar?

Şikayet sayfalarına da yorumda bulundum. Zaten olurda bir çözüm bulunmaz ise tüketici hakları son çarem olacak. Yaptıkları iş cidden saçma, 2.el modemin sorumluluğunu ben niye üstüme alayım?

Normal dediğim durum firma standartlarında normal. Çalışmasında bir problem yoksa değiştirmek zorunda değiller. Adamlar bu şekilde çalışıyor. İkinci el modem kullanan ilk insan değilsin. Varsa çalışmasında bir problem; ararsın, gelir değiştirirler. Üstünüze zimmetlenmiyor. Sadece kiralık kullanıyorsunuz. Zaten her ay modem ücreti de ödüyorsunuz. Sorumluluk falan da aldığınız yok. Bozulduğu zaman ücretsiz gelip değiştirmek zorundalar.

Asıl hata ekip ile iletişim kurmakta. Varsa bir sorunun genel merkeze ileteceksin. Değiştirmezlerse hiçbir hak talep edemezsiniz. Değiştirirlerse ekibin insafına kalmış.

Normal dediğim durum firma standartlarında normal. Çalışmasında bir problem yoksa değiştirmek zorunda değiller. Adamlar bu şekilde çalışıyor. İkinci el modem kullanan ilk insan değilsin. Varsa çalışmasında bir problem; ararsın, gelir değiştirirler. Üstünüze zimmetlenmiyor. Sadece kiralık kullanıyorsunuz. Zaten her ay modem ücreti de ödüyorsunuz. Sorumluluk falan da aldığınız yok. Bozulduğu zaman ücretsiz gelip değiştirmek zorundalar.

Asıl hata ekip ile iletişim kurmakta. Varsa bir sorunun genel merkeze ileteceksin. Değiştirmezlerse hiçbir hak talep edemezsiniz. Değiştirirlerse ekibin insafına kalmış.
Kurumsal bi yer diye her dediklerinde haklı olcak değiller değil mi ? Ben kirasını ödediğim sıfır modemden 2.El modeme geçiş yapıyorum, bunun kirasını ben ödüyorsam bunu kabul etmiyorum. Teşekkür ederim genel merkez tavsiyesi için.

Kurumsal bir yer diye her dediklerinde haklı olacak değiller değil mi? Ben kirasını ödediğim sıfır modemden 2.El modeme geçiş yapıyorum, bunun kirasını ben ödüyorsam bunu kabul etmiyorum. Teşekkür ederim genel merkez tavsiyesi için.

Yapacağınız şey basit, iptal etmek istiyorum deyip sözlü başvuru yapacaksınız müşteri hizmetlerinden ardından genel merkezden arayıp niye iptal etmek istiyorsunuz diye arayacaklar, durumu anlatacaksın 1 güne çözerler. 4 senedir Superonline kullanıyordum tecrübeliyim oradan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı