Superonline 200 Mbps paketi alınır mı?

• Konuyu başlatan T.t
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 28
  • Görüntüleme 4.000
Alınır. Fiber internette kablo ve modemde sorun olmadığı sürece sıkıntı çıkmaz (Tabi firma kaynaklı sorun olabilir).

Fiyatı gayet cazip geldi. 200 Mbps'yi 260TL'den veriyor. Binamda FTTH altyapı var yeni kuruldu. 200 Mbps'yi direk alır mıyım? Kullanan arkadaşlar yardımci olursalar sevinirim.
Fiyatı uygun görünüyor. Superonline kötü bi firma değil. Sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. Altyapı da yeniymiş zaten.

Fiyatı uygun görünüyor. Superonline kötü bi firma değil. Sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. Altyapı da yeniymiş zaten.

Bir firmanın iyi olmasını sadece stabil internet vermesi belirlemez. SuperOnline kadar rezalet bir firma yok çünkü aşırı kısıtlıyorlar. En başından Router değiştiremezsin veya köprüleme ile başka router veya genişletici takamazsın. Altyapıyı SuperOnline çektiyse başka hiç bir sağlayıcı ile SuperOnline altyapıdan fiber kullanamazsın.

Daha ne kadar alçalabilirler merak ediyorum.

Bir firmanın iyi olmasını sadece stabil internet vermesi belirlemez. SuperOnline kadar rezalet bir firma yok çünkü aşırı kısıtlıyorlar. En başından Router değiştiremezsin veya köprüleme ile başka router veya genişletici takamazsın. Altyapıyı SuperOnline çektiyse başka hiç bir sağlayıcı ile SuperOnline altyapıdan fiber kullanamazsın.

Daha ne kadar alçalabilirler merak ediyorum.
Bu detayları bilmiyordum. Ama arkadaş şanslı çünkü Türk Telekom altyapısı da varmış.

Bu detayları bilmiyordum. Ama arkadaş şanslı çünkü Türk Telekom altyapısı da varmış.

Maalesef SuperOnline kullanmak zorunda olduğum için bunlara maruz kaldım.

Arkadaş az daha versin, TürkTelekom altyapısı üzerinden herhangi bir ISS’ye geçsin derim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı