Merhaba. Verdikleri modem Huawei HG255s. Kuruluma gelen arkadaşlar cidden çok titiz çalıştılar istediğimiz odaya kadar apartmanın içinden kablo çektiler ve duvara sabitlediler kablo dümdüz hiç de göze batmıyor.
Sen nerede yaşıyorsun ve fiber mi yoksa superbox muEki Görüntüle 1306702
100 Mb Download, 10 Upload.
Modem 7-8 yıllıksa normal değil mi sizcedeBence öyle 8 yıl kullanınca ablıtorsun artı internete aynı anda 6-7 cihaz bağnadığında modem kendini kapatıyor çöküyor berbat modem kesinlikle Superonline modemi kullanmayın dandik modemler daha iyi yemin ederim.
İstanbul
Fiber, İstanbul.Senin aldığın paketi keşke alsaydık geçen sene 120 tlydi şimdi 200 olmuş.
Sen nerede yaşıyorsun ve fiber mi yoksa superbox mF
Modem 7-8 yıllıksa normal değil mi sizce de? Huawei HG255s modem verdiler bana hiç sorunu yok.
Biz şuan TV+ kullanmadığımız için 150 TL ödüyoruz diye biliyorum.Senin aldığın paketi keşke alsaydık geçen sene 120 tlydi şimdi 200 olmuş.
Sen nerede yaşıyorsun ve fiber mi yoksa superbox mu
Biz şu an TV+ kullanmadığımız için 150 TL ödüyoruz diye biliyorum.
2020.Ne zaman aldınız.
Vallaha Kabloyu benim odaya çeksinler yeterli. Zaten hali hazırda kablo var. Bakalım ne olacakMerhaba. Verdikleri modem Huawei HG255s. Kuruluma gelen arkadaşlar cidden çok titiz çalıştılar istediğimiz odaya kadar apartmanın içinden kablo çektiler ve duvara sabitlediler kablo dümdüz hiçte göze batmıyor.
Vallaha kabloyu benim odaya çeksinler yeterli. Zaten halihazırda kablo var. Bakalım ne olacak![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.