Superonline 50 Mbps yerine 3 Mbps hız

Brvisatha

Kilopat
Daha fazla  
1 aydır devam eden bu garip sorun için sizden fikir istiyorum. İnternet hızım Steam, Xbox gibi uygulamalardan indirim yaparken aşırı hızlı ve güzel ama hız testlerinde ve normal internet kullanımında normalde 50 Mbps olması gerekirken 3Mbps gib bir hız ile aşırı yavaş.

Arıza kaydında hiçbir sıkıntı olmadığı söylendi ve ben de modemden kaynaklıdır diye 600 TL'ye yeni bir modem aldım ve aynı sorunla karşı karşıyayım. İç hatta bulunan bütün kabloları kontrol ettim ve yeniledim, bu sorun ayrıca diğer telefonlarda ve bilgisayarlarda da devam ediyor. Artık yapacak bir şey aklıma gelmediği için sizden yardım istiyorum. Bu garip konu hakkında bana bir fikir verin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle modem kapalı bir alanda mı yani sinyali engelleyecek duvar veya kutu benzeri bir şey içinde mi? Bilgisayarını kablolu mu Wi-Fi ile mi bağladın? Eğer etrafında modemi engelleyecek bir şey yoksa belki de Speedtest için bağlandığın sunucu senden çok uzaktadır aynı şehirde misiniz onu test edebilirsin. Cidden çok garip bir olay vallaha kolay gelsin.

Öncelikle modem kapalı bir alanda mı yani sinyali engelleyecek duvar veya kutu benzeri bir şey içinde mi? Bilgisayarını kablolu mu Wi-Fi ile mi bağladın? Eğer etrafında modemi engelleyecek bir şey yoksa belki de Speedtest için bağlandığın sunucu senden çok uzaktadır aynı şehirde misiniz onu test edebilirsin. Cidden çok garip bir olay vallaha kolay gelsin.

Merhaba, modem kablo ile bağlı ve evet aynı şehirde test yapıyorum, saçımı yolacak dereceye geldim artık ne yapacağımı bilmiyorum :/

up

Merhaba, modem kablo ile bağlı ve evet aynı şehirde test yapıyorum, saçımı yolacak dereceye geldim artık ne yapacağımı bilmiyorum :/

Up.

Sanırım Wi-Fi ile ilgili bir sorun var kablo ile bağlanmış bilgisayarınızda da aynı sıkıntı yoksa. Modemi biraz daha açık ve merkezi bir yere konumlandırmayı deneyin vallaha benim de aklıma pek bir şey gelmiyor neden olabileceğine dair Türkiye'deyiz maalesef.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı