Superonline Abonelik Feshi

Makaleler
3
Daha fazla  
Arkadaşlar 27 ay taahhüt verdiğim Superonline aboneliğim ayın 11'inde son bulacak. Sorularım şöyle;
Taahhüt bittikten sonra bana mevcut paketimin indirimsiz fiyatı ile internet sağlamaya devam mı edecekler yoksa son mu bulacak?
Aboneliğimi tamamen bitirmek istiyorum modemi geri alırlar mı?
Ben başka bir ISS'e geçmek istiyorum ve indirimsiz internet fiyatıyla veya diğer türlü bir ay daha ödemek istemiyorum benden cayma bedeli istemeyecek şekilde ne zaman fesh etmeliyim?
Ayrıca nasıl fesh edeceğim?

Abonelik bittiğinde internetiniz kesiliyor. Modemi her ay 5₺ fazla vererek aldıysanız modem sizde kalabiliyor. Ancak sözleşme içerisindeyken sizin modem arıza yaptı ve degişimi Turkcell yaptıysa modemi geri alıyorlar. Modem degişimi olduysa sözleşme bitince kendilerini arayıp modem iadesi hakkında bilgi almanız gerek. Sözleşme bitene kadar kalmak zorundasınız. Bazı servis saglayıcıları sözleşme iptal ettiginizde kendilerine geçeceginiz zaman 250-300₺ ye kadar fesh ücreti ödüyorlar ancak eminim o ücreti bir yerden çıkarıyorlardır. En iyisi sözleşme bitene kadar beklemek.

• Taahhüt bittiği an indirimsiz fiyattan işlem görüyorlar.
  • 1 ay önce Superonline ile 27 aylık taahhüdüm bitti ve modemi geri istediler. 10 gün içinde modemi geri vermezsen faturaya 200 lira civarı fiyat yansıyacağını belirttiler.
  • Taahhüt bitmesine 5 gün kala Netspeed firmasına gerekli evrakları yolladım ve taahhüt bitiş tarihimi üstüne yazarak taahhüdümün bittiği an Netspeed kullanıcı adımı mesaj olarak gönderdi ve Superonline belasından kurtuldum.
  • Nakil işlemi yoluyla işlerin daha hızlı hallolacaktır. Taahhüt bitince feshetmeden direk başka sağlayıcıya geçmeni öneririm.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı