Superonline abonelik iptali

Ben de keza aynı şekilde taahhüt edilen hizmeti alamıyorum. Sürekli bina altyapısı sorunlu diyorlar. Biz de babadan öğrendik birkaç bişey (elektrik, telekomünikasyon), binaya baktık ettik sorun yok daha da olmadı Türk Telekom Pursaklar Bölge Amirliği'nden ekip çağırdık hatır gönülle. Binada hiçbir problem olmamasına rağmen sürekli aynı şeyi zırvalıyorlar. Tüketici Haken Heyeti'ne falan başvurmayı düşünüyorum ama olumlu sonuçlar alabilecek miyim emin değilim.
Ben de Keçiören'deyim.
Bölge amiri bile altyapının sorunlu olduğunu kabul etmesine rağmen hiçbir gelişme yaşanmamıştı ne yazık ki.
Superonline Müşteri Hizmetlerini arayıp, "kendi tarafımca, gerek bina tesisatı, gerek modem vs. herhangi bir sorun bulunmamasına rağmen taahhüt edilen hizmeti alamıyorum, bu yüzden herhangi bir bedel ödemeden aboneliğimi iptal ettirmek istiyorum." diyin. Kabul etmezse, yetkili birine bağlamasını rica edin.
Superonline çalışanlarıyla kanka olmuştum ben artık.

Ben de Keçiören'deyim.
Bölge amiri bile altyapının sorunlu olduğunu kabul etmesine rağmen hiçbir gelişme yaşanmamıştı ne yazık ki.
Superonline Müşteri Hizmetlerini arayıp, "kendi tarafımca, gerek bina tesisatı, gerek modem vs. herhangi bir sorun bulunmamasına rağmen taahhüt edilen hizmeti alamıyorum, bu yüzden herhangi bir bedel ödemeden aboneliğimi iptal ettirmek istiyorum." deyin. Kabul etmezse, yetkili birine bağlamasını rica edin.
Superonline çalışanlarıyla kanka olmuştum ben artık.

Bizimkiler de altyapıda sorun yok, sorun senin binanda diyorlar. Hatta senin muhattabın ben değilim Superonline diyorlar. Binada sorun olmadığına dair ikna çabalarım hep sonuçsuz kaldı. Ben de kankayım sayılır zaten :D Bir şekilde bundan kurtulmam lazım da bakalım artık hayırlısı. Keçiören'de neredesin? Genelde oralarda TT'nin fiber altyapıları var. Bağlum'a Ufuktepe'ye TT'nin fiberini getiren biziz.

Bizimkiler de altyapıda sorun yok, sorun senin binanda diyorlar. Hatta senin muhattabın ben değilim Superonline diyorlar. Binada sorun olmadığına dair ikna çabalarım hep sonuçsuz kaldı. Ben de kankayım sayılır zaten :D Bir şekilde bundan kurtulmam lazım da bakalım artık hayırlısı. Keçiören'de neredesin? Genelde oralarda TT'nin fiber altyapıları var. Bağlum'a Ufuktepe'ye TT'nin fiberini getiren biziz.
Muhattabın ben değilim olayını ben de çok fazla yaşadım.

Kuyubaşındayım ben. Daha yeni başladılar fiber döşemeye.
Benim sokağımın etrafındaki tüm cadde/sokaklara fiber döşediler, bi benimkinde yok. Garip olan şey şu, sadece benim sokağımın altyapısı rezil yıllardır 🤣

Muhattabın ben değilim olayını ben de çok fazla yaşadım.

Kuyubaşındayım ben. Daha yeni başladılar fiber döşemeye.
Benim sokağımın etrafındaki tüm cadde/sokaklara fiber döşediler, bi benimkinde yok. Garip olan şey şu, sadece benim sokağımın altyapısı rezil yıllardır 🤣
Eski bir Superonline altyapı taşeronu abimden rica ettim. Fiber nerden geçiyo nerden geçmiyo diye bakayım dedim. Evimin önünden fiber geçiyormuş, kendi altyapıları ve 2016'da yapılmış. Evimin önünden geçen fibere biz yıllardır melül melül bakıyoruz. Oysaki zor bişey yok ortada, caddeden geçen fiberi binamıza taşıyacaklar da işte. Neyse...

Technopat Haberler

Geri
Yukarı