Superonline adil kullanım kotası kalkmadı mı?

samedovski

Decapat
Akşam 6'dan sabah 6'ya internet hızımın 100 olması gerekirken 10'a düştü. Zaten 100 alamıyordum 70 alıyordum fakat 10'a düşmesini de beklemiyordum artık. Sabah 6'dan sonra hız 30 oluyor ama akşam 6'dan sonra hız artması gerekirken 10'a düşüyor. Bu saçmalığın sebebi ne olabilir ya? Sınırsız diye hala kota mı uyguluyor mu firma?

Bu AKK'nın kalkması ilk duyurulduğunda bazı firmalar "Artık 1 değil tam 2 internet satıyoruz, biri hızlı ama kotalı diğeri yavaş ama limitsiz. Kotalınız bitince sizi otomatik olarak diğerine alıyoruz xd" demişti ama BTK masaya vurunca yapılamadı böyle bir şey diye biliyorum. Müşteri hizmetlerini arayın, aldığınız cevaba göre yönlendirelim sizi.

Bu AKK'nın kalkması ilk duyurulduğunda bazı firmalar "Artık 1 değil tam 2 internet satıyoruz, biri hızlı ama kotalı diğeri yavaş ama limitsiz. Kotalınız bitince sizi otomatik olarak diğerine alıyoruz xd" demişti ama BTK masaya vurunca yapılamadı böyle bir şey diye biliyorum. Müşteri hizmetlerini arayın, aldığınız cevaba göre yönlendirelim sizi.
Arıcam birazdan müşteri hizmetlerini ama şuan internet hızı normal akşam 6'dan sonra düşme oluyor.Açık olurlar mı saat 6'da? O zaman aramam daha mantıklı olur.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00