Superonline ADSL'den VDSL'e geçiş

Arkadaşlar dün akşam başvurmuştuk bu sabah port değişikliği gerçekleşmiş arayıp kullanıcı adı ve şifremi alarak kurulumu gerçekleştirdim fakat bağlantı sağlayamadım.
Asus modemimde kurulumda listede olmayan iss seçerek kurmuştum. Daha sonra yeniden Turk Telekomu seçerek kurduğumda internet bağlantım sağlandı ve şuan minimum 45mbps indirme minimum 7de upload alıyorum.

Ayrıca süreç çok hızlı işliyor 3-10 gün arası kesinti olabilir dendi fakat sabah kalktığımda her şey hallolmuştu bile 1-2 saat yaşadım sadece.
 
Merhaba, ben de adslden vdsle geçeceğim fakat bana TTNET’ten adamların gelip kabloyu değiştireceklerini ve onlar gelene kadar interneti kullanamayacağımı söylediler. Sizde de aynı durum var mı?
Banada kablo değişecek 3 ila 6 gün kullanamayabilirsiniz vs dendi fakat port değiştiriyorlar sadece oda 1-2 saat sürüyor.
Modemin VDSL uyumlu değilse sana modem kargoluyorlar o gelene kadar internet kullanamayabilirsin belki.
 
Banada kablo değişecek 3 ila 6 gün kullanamayabilirsiniz vs dendi fakat port değiştiriyorlar sadece oda 1-2 saat sürüyor.
Modemin VDSL uyumlu değilse sana modem kargoluyorlar o gelene kadar internet kullanamayabilirsin belki.

Çok teşekkür ederim ben de yapacağım yarın. İyi kullanmalar diliyorum.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı