Superonline alınır mı?

@Berabeys hocam siz eğer ki Wi-Fi'ya başka birileri daha girecekse almayın eğer tek iseniz fiberinizi çekin rahatça her şey takır takır işler bendeki gibi araştırıp bilindik bir marka (TurkNet) alabilirsiniz o da var.

Hocam neresini beğenmiyorsunuz?

Hocam sizde fiber var mı ya da başka kişiler Wi-Fi'ya giriyor mu?

Evde tek iken oluyor genelde hocam fiber var sınırsız internet paketi. İmkanınız var ise başka operatörlere göz atmanızı öneririm Türknet vesaire gibi fakat bunlar uygun değilse tabi ki Superonline da alabilirsiniz benim dediğim bu şeyler nadir oluyor haftada 1 kere falan ama çok sinir bozuyor. Eğer çok kafayı takan biri değil iseniz gönül rahatlığıyla alabilirsiniz müşteri desteği falan gayet iyi.

10 yıldır kullanıyorum. Oyunlarda pingim 38, 43 arası oluyor. Fakat düşük oyun gecikmesi çıkıyor arada bir benden mi yoksa Superonline kaynaklı mı çözemedim.

Evde tek iken oluyor genelde hocam fiber var sınırsız internet paketi. İmkanınız var ise başka operatörlere göz atmanızı öneririm TurkNet vesaire gibi fakat bunlar uygun değilse tabii ki Superonline da alabilirsiniz benim dediğim bu şeyler nadir oluyor haftada 1 kere falan ama çok sinir bozuyor. Eğer çok kafayı takan biri değil iseniz gönül rahatlığıyla alabilirsiniz müşteri desteği falan gayet iyi.

Hocam ben anlamadım bende olmuyor ancak sizde nasıl böyle bir şey yaşanıyor 50Mbps download var oyunlardaki pingim 30ms sabit arada 35-40 oluyor ama hiç 200 vesaire bu sayılara çıktığını görmedim evde başka bir kişi bağlanmadığı sürece başkası bağlanınca arada sıkıntı oluyor da (o da ancak Max 70'e çıkıyor bazen 80 bazen 200 olabiliyor Wi-Fi'deki kişi sayısına göre) neyse sizin kararınız hocam ben sıkıntı yaşamadım.

Hocam ben anlamadım bende olmuyor ancak sizde nasıl böyle bir şey yaşanıyor 50Mbps download var oyunlardaki pingim 30ms sabit arada 35-40 oluyor ama hiç 200 vesaire bu sayılara çıktığını görmedim evde başka bir kişi bağlanmadığı sürece başkası bağlanınca arada sıkıntı oluyor da (o da ancak Max 70'e çıkıyor bazen 80 bazen 200 olabiliyor Wi-Fi'deki kişi sayısına göre) neyse sizin kararınız hocam ben sıkıntı yaşamadım.

Oynadığınız oyunun serverinin nerede olduğuna bağlı hocam ben CS:GO için konuşuyorum FACEIT'te Türk sunucuları olmadığı için alman sunucularına bağlanıyoruz maalesef.

Sansür, routing, ping kaynaklı önermem. Mantıklı olan sol altyapıda.(Milleni) TT altyapın varsa eğer ki FixNet bakın.

Hocam FixNet nasıl? İlk defa duydum güvenilir mi?
Türk Telekom ile görüştüm 100Mbps destekliyor bina ama ekstra modeme de para vereceğim için 50Mbps alacaktım sonra tekrar bir araştırayım dedim. FixNet de fiyatlar çok iyi taahhütsüz 100mbps 165TL ekstra modem parası da 40 lira desek Türk Telekom'dan çok daha ucuza geliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı