Turkcell Superonline alınır mı?

Hocam veriyorlar normalde ama binada VDSL altyapısı bulunuyor fiber altyapı bulunmuyor.

Faturaya ek VDSL modem satıyorlardı ZyXEL VMG3625

Hocam TurkNet geçerim ama kötü diyenlerde var şimdi onu iptal etsem modem elimde patlayabilir.

TurkNet'e kötü diyenler genelde altyapı yüzünden kötü diyor şu an TR'nin en kaliteli ISS lerinden TurkNet

benim için iyi olur mu hocam o ben pek bilmiyorum da

TurkNet'e kötü diyenler genelde altyapı yüzünden kötü diyor şu an TR'nin en kaliteli ISS lerinden TurkNet
yarın arayıp konuşacağım onlarla umarım olumlu sonuç alırım hem ucuza hemde maksimum hızı veriyorlar

Faturaya ek VDSL modem satıyorlardı ZyXEL VMG3625.

TurkNet'e kötü diyenler genelde altyapı yüzünden kötü diyor şu an TR'nin en kaliteli ISS lerinden TurkNet.

Bunlar var hocam iyi mi? Bir arkadaş binada olanlara bakmak için bunu istemişti sizinde işinize yarar herhalde.

Dosya Ekleri

• internet.png
    internet.png
    25,4 KB · Görüntüleme: 46
Yarar evet 23 metreden 100 alırsınız bence attığım modemlerden birini alın çünkü TurkNet'in verdiği modemde SNR ayarlayamazsın yani kopma yaşanırsa kendin hızını düşüremezsin

Yarar evet 23 metreden 100 alırsınız bence attığım modemlerden birini alın çünkü TurkNet'in verdiği modemde SNR ayarlayamazsın yani kopma yaşanırsa kendin hızını düşüremezsin.

Hocam TurkNet'den aldım diyelim dediğiniz gibi bir sorunla karşılaşırsam ne yapmalıyım? Öyle bir sorun olduğunu nasıl anlarım?

Hocam TurkNet'den aldım diyelim dediğiniz gibi bir sorunla karşılaşırsam ne yapmalıyım? Öyle bir sorun olduğunu nasıl anlarım?

İnternet ışığınız söner bir süre sonra geriye gelir bunu TurkNet'e arıza kaydı bırakarak da çözebilirsiniz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı