Superonline fiber'e geçiş yaptım ve sansür olduğundan sonradan haberim oldu diğer sansürler benim için pek önemli değil bana zararı olan tek sansür Cloudflare WARP oldu ama bu sorunu çözmeyi başardım.
Çözüm yalnızca PC kullanıcıları içindir.
Cloudflare WARP'ı Superonline da çalışır hale getirmek için yapmanız gerekenler:
Önce buradan wireguard uygulamasını indiriyorsunuz Installation - WireGuard
Ardından bu konudaki wireguard profil oluşturma kısmındaki adımları takip edin. not: Modem üzerine ekleme kısmını atlayın Superonline modemler wireguard desteklemiyor
Profil oluştururken dosyanın adını wgcf.exe olarak değiştirin ve CMD yönetici olarak çalıştırıp dosya konumundan girin.
Konu:
www.technopat.net
Wireguard profilini oluşturduktan sonra uygulamayı profili ekleyin ve etkinleştirin sonra Cloudflare WARP ağına bağlanmış olacaksınız.
Ve sonuç Cloudflare ağındayız bazen bağlanması uzun sürebiliyor ufak tepek kopma sorunu olabiliyor ama eninde sonunda bağlanıyor umarım bunu da engellemezler.
PC için sorunu bu şekilde çözdüm bende Cloudflare WARP ağına wireguard uygulamasıyla bağlanabiliyor.
Çözüm yalnızca PC kullanıcıları içindir.
Cloudflare WARP'ı Superonline da çalışır hale getirmek için yapmanız gerekenler:
Önce buradan wireguard uygulamasını indiriyorsunuz Installation - WireGuard
Ardından bu konudaki wireguard profil oluşturma kısmındaki adımları takip edin. not: Modem üzerine ekleme kısmını atlayın Superonline modemler wireguard desteklemiyor
Profil oluştururken dosyanın adını wgcf.exe olarak değiştirin ve CMD yönetici olarak çalıştırıp dosya konumundan girin.
Konu:
Rehber: Cloudflare WARP+ ile WireguardVPN profili oluşturmak
NOT: Konu güncelliğini yitirdi. Güncel konu: https://www.technopat.net/sosyal/konu/cloudflare-warp-yasagi-kaldirma-ve-optimizasyon-ayarlari-wireguard-endpoint.3369768/ Herkese selamlar. https://www.technopat.net/2019/05/12/cloudflare-warp-vpn-hizmetini-duyurdu/ Cloudflare WARP'ın Wireguard...
Wireguard profilini oluşturduktan sonra uygulamayı profili ekleyin ve etkinleştirin sonra Cloudflare WARP ağına bağlanmış olacaksınız.
Ve sonuç Cloudflare ağındayız bazen bağlanması uzun sürebiliyor ufak tepek kopma sorunu olabiliyor ama eninde sonunda bağlanıyor umarım bunu da engellemezler.
PC için sorunu bu şekilde çözdüm bende Cloudflare WARP ağına wireguard uygulamasıyla bağlanabiliyor.
Son düzenleyen: Moderatör: