Superonline Fiber Getirtme

steelgraphics

Kilopat
Daha fazla  
Türk Telekom Fiber kullanıcısıyım ve artık başka çarem kalmadı. Her türlü şeyi denedim packet loss olsun ping olsun beni rahat bırakmıyor. Ne yayın açabiliyor ne düşük pingle oyun oynayabiliyorum. İstanbul/Kağıthane'de oturuyorum. Buraya Superonline Fiber getirtmek için ne yapmam gerekiyor. İmza, dilekçe olayları varmış diyorlar ama hiç öyle bir bilgi alamadım Twitter'dan attığım DM'ler sonucunda. Birisi yardımcı olabilir mi rica etsem ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Türk Telekom Fiber kullanıcısıyım ve artık başka çarem kalmadı. Her türlü şeyi denedim packet loss olsun ping olsun beni rahat bırakmıyor. Ne yayın açabiliyor ne düşük pingle oyun oynayabiliyorum. İstanbul/Kağıthane'de oturuyorum. Buraya Superonline Fiber getirtmek için ne yapmam gerekiyor. İmza, dilekçe olayları varmış diyorlar ama hiç öyle bir bilgi alamadım Twitter'dan attığım DM'ler sonucunda. Birisi yardımcı olabilir mi rica etsem ?

Superonline, Türk Telekom’a göre daha zengin hanelere hitap ediyor. Normal binalara geldiğini hiç görmedim, çok uğraştım gelmesi için fakat hiçbir şekilde bir ilerleme kaydedemedim. Ek olarakta binanda Türk Telekom fiber var ise Superonline’ın oraya fiber getireceği varsa da getirmez çünkü birbirlerinin çalışma alanlarına pek girmiyorlar. Bir öneri olarak da şunu söyleyebilirim. Bina içi kablolaman zarar görmüş veya eskimiş olabilir yenilettirmende fayda var çoğu kişi aslında bundan sorun yaşayıp İSS’lere sallıyorlar..

Superonline da Türk Telekom alt yapısını kullanmıyor mu? Türk Telekom'da sıkıntı çekiyorsan onda da çekmez misin? Bilmiyorum bu internet sağlayıcıların saha kutusu falan olaylarını.

Superonline da Türk Telekom alt yapısını kullanmıyor mu? Türk Telekom'da sıkıntı çekiyorsan onda da çekmez misin? Bilmiyorum bu internet sağlayıcıların saha kutusu falan olaylarını.

VDSL altyapısını ortak olarak kullanıyorlar. Eve kadar fiber hizmetini her İSS kendi altyapısından karşılıyor.

Sorunun binadan kaynaklandığını pek düşünmüyorum. Elektrikçi çok para alır diye çağırmak da istemiyorum.
Yani ben özel olarak buraya kablo çektirtemez miyim yönetici imza toplayıp gönderse ya da gerekirse masrafları ödesem ?

Fiber hizmette ping ve paket kaybı gibi sorunlar olmaz. Zaten oluyorsa o işte bir sorun var demektir. Fiber olduğundan emin misin? Yakınlarında Superonline alt yapısı yoksa gelme şansı hiç yok denecek kadar az. Ayrıca senin evinde zaten bir firmanın fiberi varsa oraya başka firmalar fiber çekmiyor. Eskiden çekiyordu şimdi aralarında centilmenlik zımbırtıları oldu.

Sorunun binadan kaynaklandığını pek düşünmüyorum. Elektrikçi çok para alır diye çağırmak da istemiyorum.
Yani ben özel olarak buraya kablo çektirtemez miyim yönetici imza toplayıp gönderse ya da gerekirse masrafları ödesem ?

Fiber alt yapı masraflarının elektrik ustası masraflarından az mı tutacağını düşündünüz acaba ?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı