Superonline fiber Overwatch yüksek ping

Durum hakkında güncel bilgi vereyim. SOL hesabım üzerinden şikayet açmıştım. Kendilerinden kaynaklı bir sıkıntı olmadığı yönünde defalarca yazdılar. Bende müşteri temsilcisini aradım en sonunda, durumu birde ona izah ettim. Sıkıntının içinde bulunduğun dinamik ip havuzundan kaynaklı olduğunu söyleyip ip havuzumun değişmesini istiyorum dedim. Yetkisinin olmadığını benimde modemi kapatıp açtığım gibi uzaktan modemi kapatıp açarak aynı ip havuzundan farklı bir dinamik ip almamı sağladı. Haliyle sıkıntı devam etti. Bende telefonu kapatmadan bir şey denemek istiyorum dedim ve statik ip satın aldım. Fark muazzam; resimlerden de görebileceğiniz gibi 150-155 olan ping 80'lere düştü. Ping ve tracert testlerindeki farkta muazzam zaten.

Eki Görüntüle 1376029Eki Görüntüle 1376030Eki Görüntüle 1376031


Rezil superonline halen sıkıntıyı kabul etmiyor.
Arkadaşlar bunlarla nasıl uğraşabilirim? Daha önce BTK'dan farklı bir konuda şikayet açmıştım SOL'e gene firma cevap veriyor bir sonuca ulaşamadım. Var mı farklı bir öneriniz.
Açıkkapı'dan şikayet oluşturun hocam.
 
@Takeshi Kovacs

Açıkçası bu platformu ilk defa duydum, araştıracağım.

@LansoPanto

Yapmayın Allah aşkına. Kanıtlarla sağladıkları ip adresinin sorunlu olduğu açık. Yapacakları şey basit. Müşteri memnuniyetini sağlamak açısından ip havuzumu değiştirecekler. Kaldı ki bu işlem yapılamayacak bir işlem değil. Statik ip almak kadar basit bir işlem. Ama yapmak istemiyorlar, işine gelmiyorsa statik ip al kafasındalar ki bu kafa sağlıklı bir kafa değil. Bu gün ki tutumlarından sonra taahhüt sonu devam etmeyi düşünmüyorum. VDSL'e geçecek bile olsam bunlara para kazandırmam.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı