M Mert096 Megapat Katılım 18 Nisan 2016 Mesajlar 370 Çözümler 3 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2018 #1 Superonline kullanıyorum ve 2 gündür internet aşırı yavaş. Hız testi yaptığımda uploadım 0.0 mbps olarak gösteriyor. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Eylül 2018
Superonline kullanıyorum ve 2 gündür internet aşırı yavaş. Hız testi yaptığımda uploadım 0.0 mbps olarak gösteriyor.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 1 Eylül 2018 #2 Modemi beş dakika kapatın, elektriğini kesin ve tekrar bağlayıp çalıştırın. Çözülmez ise firmayı arayın. Artı 0 Eksi
Modemi beş dakika kapatın, elektriğini kesin ve tekrar bağlayıp çalıştırın. Çözülmez ise firmayı arayın.
KS KS M Mert096 Megapat Katılım 18 Nisan 2016 Mesajlar 370 Çözümler 3 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2018 #3 Recep Baltaş dedi: Modemi beş dakika kapatın, elektriğini kesin ve tekrar bağlayıp çalıştırın. Çözülmez ise firmayı arayın. Genişletmek için tıkla... Abi ayın başı geldi modemi kapatıp açtım düzeldi şuan sıkıntı yok. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Eylül 2018 Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Modemi beş dakika kapatın, elektriğini kesin ve tekrar bağlayıp çalıştırın. Çözülmez ise firmayı arayın. Genişletmek için tıkla... Abi ayın başı geldi modemi kapatıp açtım düzeldi şuan sıkıntı yok.