Superonline geçince TV+ kurmak zorunlu mu?

• Konuyu başlatan Snow1
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 478

Snow1

Femtopat
Superonline ile ilgileniyorum. Bu bölgeye bakan bir yer var ve yorumlara baktığımda artık ne kadar doğru yorumlar bilmiyorum ve TVplus zorunlu mecbur kuracağız diyormuş elemanları, birisi ücretsiz diye kurdurmuş sonra her ay ücret geliyor demiş, birisi TVplus istemedim ama sözleşmede var imzalamışsınız demişler yazmış. Yorumların doğruluğu hakkında bilgim yok, böyle bir şey var mı?
Superonline kaydolurken içinde TVplus var mı diye koca bütün sözleşmeyi mi okuyacağım cidden? Bir de online başvuru yapsam ama yine bahsettiğim işletme gelecek kuruluma? Online yapsam bütün sözleşmeyi görebilecek miyim? Ama eve gelenler kimlik fotoğrafını çekip yine imza attıracak diyorlar, TVplus olmayacağına nasıl emin olacağım? İhtiyacım yok buna çünkü, bedava bile gerek yok.

Hocam siz ona dikkat edin TV paketli olan TV olmayan paketler var benim de başıma aynı olay geldi istemiyorum demiştim ücretsiz demişlerdi kuruluma gelen arkadaşa arattırdım yine konuştuk ücretsiz diye tekrar teyit etmeme rağmen TV ücretini yansıttılar sonra gidip cayma bedelsiz iptal ettim ama ilk ay faturasına yansıtmışlardı o yüzden ücretsiz deseler bile kesinlikle kabul etmeyin gelen kurulum da ki arkadaş ile teyidini alın. TV için herhangi bir kurulum yaptırmayın cihazı almayın.

Paket seçerken sadece internet seçin. Cihaz getirirlerse kabul etmeyin. Başvurunuzu internet üzerinden yapabilirsiniz daha garantiye almak için.

Hocam siz ona dikkat edin TV paketli olan TV olmayan paketler var benim de başıma aynı olay geldi istemiyorum demiştim ücretsiz demişlerdi kuruluma gelen arkadaşa arattırdım yine konuştuk ücretsiz diye tekrar teyit etmeme rağmen TV ücretini yansıttılar sonra gidip cayma bedelsiz iptal ettim ama ilk ay faturasına yansıtmışlardı o yüzden ücretsiz deseler bile kesinlikle kabul etmeyin gelen kurulum da ki arkadaş ile teyidini alın. TV için herhangi bir kurulum yaptırmayın cihazı almayın.
Yok hocam istemediğim cihazı eve sokturmam zaten ama sonra demesinler kursanız da kurmasanız da işlem geçerli olur falan diye?

Evde kimlik foto çekip imza attıracaklar tablete diye biliyorum ben buna nasıl emin olacağım o tablette?

Yok hocam istemediğim cihazı eve sokturmam zaten ama sonra demesinler kursanız da kurmasanız da işlem geçerli olur falan diye?

Evde kimlik foto çekip imza attıracaklar tablete diye biliyorum ben buna nasıl emin olacağım o tablette?
İnternet üzerinden direkt başvurun hocam. Sadece kuruluma gelsinler. Orada seçtiğiniz paket haricinde bir kurulum olursa itiraz edersiniz. Aksi halde yüz yüze görüşüp sözleşmeyi okumadan kabul ederseniz bir şey yapamazsınız.

Evde kimlik fotoğraf çekip imza attıracaklar tablete diye biliyorum ben buna nasıl emin olacağım o tablette?

Arkadaşın dediği gibi internet üzerinden yaparsanız daha garanti olabilir ben yıllık sözleşme uzatmak için aramıştım kampanya dahilinde ücretsiz deşikleri için kabul etmiştim kuruluma gelen arkadaş da bende ücretsiz olacağından emin olamadığımız için tekrar aradım yine ücretsiz dediler o yüzden internet üzerinden yapmanız daha sağlıklı olabilir.

Anladım teşekkürler, ben o dediğim yere gidecektim ama şimdi vazgeçtim ve netten daha iyi olur galiba. Nasıl olacak bilmiyorum ama yani internetten başvururken bir paket üzerinden olur değil mi yani istediğim hız seçeneğini işaretleyerek?

Hocam oradan ne seçerseniz onu bağlayacaklar. Tv+ hariç paketler diye geçiyor.

Arkadaşlar her gün farklı bir dolandırıcı arıyor, benim no yalama olmuş ama sorun değil Samsung telefon algılıyor dolandırıcıları ve engelliyorum. Nette numaraları aradığımda çoğunlukla internet ile ilgili olduğunu yazmışlar.

Ben şimdi online üye olunca bu bahsettiğim yerde çalışan elemanlar muhtemelen kurulum için geleceklerini kişisel numaradan arayacaklar ve mecbur açacağım sanırım.

Sormak istediğim benim bir daha nette bir sorun çıkmadıkça bu kişilerle işim olmayacak değil mi?
Hani üye olunca 1 yıllık sözleşme imzalanacak ya, sözleşme bitimine az kala uzattırmak için bunlar ararsa açmayayım ve Superonline sitesinde yazan no'yu arayıp sözleşmem bitiyor uzattırmak istiyorum diye bizzat ben söyleyeyim değil mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı