Superonline güvenli internet kapatma

Seybın

Hectopat
Artık kendimi keseceğim bu güvenli internet oyunlarımı engellemekten başka bir cacığa yaramıyor. Far Cry 3 aldım indiremiyorum hata veriyor. GTA 5 gireceğim server hatası veriyor. Social Club sildim geri yüklemek istiyorum siteye giremiyorum, arkadaşlarla business tour gireceğiz kumar algılıyor kafayı yemek üzereyim ailem de kapatmıyor beni koruduğunu sanıyor, ben bunu nasıl aşabilirim VPN vs. Türk Telekom'a girip kapatamıyorum defalarca denedim.

Başıkta Superonline yazıyor. Türk Telekom'a girip kapatamıyorum diyorsunuz. Superonline2ın sayfasına hizmet no ile giriş yapın. Oradan kapatmayı deneyin. Yoksa müşteri hizmetlerini arayın konuşun. Kapattırmak istiyoruz diyin.

Başıkta Superonline yazıyor. Türk Telekom'a girip kapatamıyorum diyorsunuz. Superonline2ın sayfasına hizmet no ile giriş yapın. Oradan kapatmayı deneyin. Yoksa müşteri hizmetlerini arayın konuşun. Kapattırmak istiyoruz diyin.
Ailem kapattırmıyor işte ben arasam ne deyeceğim TC falan sorarlar.
Superonline'a da giremiyorum bu arada.

Emin olmamakla beraber bir çözüm yolu sunmak isterim. 192.168.1.1 bunu link kısmına yapıştır orada modem arayüz sayfası falan gelecek şifre eğer daha önce değiştirilmediyse kullanıcı adı: Şifre: Genelde admin admin ya da admin 1234 falan oluyor. Eğer daha önce oraya girilmiş ve kullanıcı adı şifre değiştirildiyse modemde reset tuşuna basılı tutup resetleyince şifresi admin admin ya da admin 1234 olur zaten bu şifrelerle alakalı bilgi bulabilirsin internet sitelerinde. Oradan da artık güvenli internet olayını halledersin diye tahmin ediyorum. Emin olmama nedenim benim de aile yaptığında bunu Riot Games'e sormuştum oradan bir çalışan söylemişti ama denemedim çünkü geri kaldırdılar güvenli İnternet seçeneğini.
Emin olmamakla beraber bir çözüm yolu sunmak isterim. 192.168.1.1 bunu link kısmına yapıştır orada modem arayüz sayfası falan gelecek şifre eğer daha önce değiştirilmediyse kullanıcı adı: Şifre: Genelde admin admin ya da admin 1234 falan oluyor. Eğer daha önce oraya girilmiş ve kullanıcı adı şifre değiştirildiyse modemde reset tuşuna basılı tutup resetleyince şifresi admin admin ya da admin 1234 olur zaten bu şifrelerle alakalı bilgi bulabilirsin internet sitelerinde. Oradan da artık güvenli internet olayını halledersin diye tahmin ediyorum. Emin olmama nedenim benim de aile yaptığında bunu Riot Games'e sormuştum oradan bir çalışan söylemişti ama denemedim çünkü geri kaldırdılar güvenli İnternet seçeneğini.

Modemi resetleyince Wi-Fi şifresinin sıfırlandığını unutma bence evde kimse yokken yap çünkü anlarlar bir sorun olduğunu ve müşteri hizmetlerini ararlar zaten şifreyi de girdiğin siteden değiştirebiliyorsun, eski şifreyi tekrar yaparsın.

Kapattırdım hocam dün ne lanet bir şey açmayı düşünen varsa direk interneti kapattırsın aynı olay neredeyse tüm oyunları engelliyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı