Rehber Superonline HG255s Fiber şifresi öğrenme

Evet, konuya tıkladığımda son sayfaları açtığı için görmemişim kusura bakmayın. Ama bu kadar ofansif olmanıza gerek yok herhalde.
Kusura bakmayın da ofansif olunacak bir şey bu. Upuzun rehber yazılmış, herhalde bu konuda bu da düşünülmüştür. Yaptığınız yorum bu konudaki insanların aklına hakaret resmen.

Kusura bakmayın da ofansif olunacak bir şey bu. Upuzun rehber yazılmış, herhalde bu konuda bu da düşünülmüştür. Yaptığınız yorum bu konudaki insanların aklına hakaret resmen.
Dostum selamlar Superonline fiber modem önerisi bu konuyu okurken senin superonline fiber için modem aradığını gördüm bende sol fiber kullanıcısıyım modem arıyorum sen ne kullanıyorsun ve modemi kurarken herhangi bir sıkıntı yaşadın mı? Superonline herhangi bir şekilde itiraz etti mi farklı bir modem kullanma? Yanıtlarsan sevinirim.

Şu anda Keenetic Giga kullanıyorum. Aldığım üründe MAC klonlama özelliği var, Superonline'ın verdiği modemin MAC adresini klonladım ve normal kullanıyorum. Herhangi bir problem yaşamadım modem kullanma konusunda.

Sağol yorumun için bende extra dls modelini alıp kullanacağım. Forumda kullanıp da mesaj atan birini bulamadığım için pek emin olamadım.

ZTE ZXHN H267A modemde aynı işlemler ile kullanıcı adı ve şifreyi alabildim.
dostum bende aynı modemi kullanıyorum. farklı bir modem almak istiyorum sen bunun yerine ne aldın acaba ??? mesaj atma özelliğin kapalı buradan yazdım

Merhabalar, kullanıcı adı ve şifremi öğrendim be modem ara yüzüne girdim. İnternete bağlandı iletisi geliyor fakat bağlantım yok. İp ile ilgili bir problem sanırım ama çözemiyorum. ip adresi atanamdı gibi bir uyarı var. Keenetic extra dsl kullanıyorum

Telefon ile mi bağlanıyorsun. WAN ile bağlanıyorsan aslında extra dls almana gerek yok. Ben WAN ile bağlanıyorum keenetic extra kullanıyorum. Dediğine gelirsek ürünü sıfırla sonra internet kablosunu takmadan bilgisayara Ethernet kablosu ile bağlan sonra 192.168.1.1'e gir fiber internet şifreni ve adını gir sonra eğer Superonline kullanıyorsan Superonline'nın sana verdiği modemin Mac adresini keenetic üzerinden aynısını girerek Mac klonla sonra bence modemin arayüz IP'sini değiştir 192.168.2.1 yapabilirsin internet kablosunu tak bir aç kapa yap olur ben bunları yaptım ve şu an kullanıyorum.

Yine olmadı. Belkide ben beceremedim bilemiyorum.

Superonline'ın verdiği modemin MAC adresini Keenetic cihaza klonlamayı deneyin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…