Rehber Superonline HG255s Fiber şifresi öğrenme

Fiber mi? Yanılmıyorsam o modemde bur ethernet girişini WAN olarak ayarlamak gerek. Keenetic desteğe yazın onlar yardımcı olur. MAC clone yapın.

Herkese merhaba, HGS255s Superonline'ın şifresini buluyorum ancak hangi yeni modeme Fiber İnternet kurabilirim bilmediğim bir sorun var, Huawei modem kalitesi çok kötü ve çok kötü Wifi, Wifi 6 Router almayı tercih ediyorum veya Modem, ADSL / VDSL modem Fiber ile uyumlu mudur ve varsa nasıl kurabilirim?
TP-Link veya Asus'u tercih ederim
google aramada gördüğüm gibi, yüksek kalitede belirli bir Fiber modem yok
Yönlendirici çalışacak mı yoksa bir Modem almalı mıyım?
Yardımınız için şimdiden teşekkür ederiz

Fiber mi? Yanılmıyorsam o modemde bur Ethernet girişini WAN olarak ayarlamak gerek. Keenetic desteğe yazın onlar yardımcı olur. Mac clone yapın.

Mac clone olmuyor modem kurulumu yaparken Ethernet kablosundan veri gelmesini istiyor Ethernet'i takman gerekiyor taktığın anda Superonline'den veri gelmesi duruyor ve internetsiz 3 gün geçiriyorum.

mac adresini girmeyi her modem desteklemiyor bildiğim kadarıyla sol modeminden aldığımız mac adresini kendi modemimize nasıl gireriz bunun bir rehberi var mıdır?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…