Superonline Hız Sorunu

grkm_kc1

Kilopat
Türk Telekom abonesiydim, yeni uygulama getireceklerini duyunca interneti değiştirmeye karar verdim. Superonline 66 Mbps falan verebiliriz diyordu, çat patlasın sabit olsun diye 50 dedi. Ben de tamam dedim, fiyatı falan konuştuk. Bugün bağlandı 800 Kbps ile indiriyorum. Eski internetimde hız
testi yapınca en azından 24 Mbps görüyordum. Ne yapabilirim?

technopat.png

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternet sağlayıcınıızın müşteri hizmetleriyle konuşun 50 mgbt için çok düşük bir hız en iyi çözüm bu
Türk Telekom abonesiydim, yeni uygulama getireceklerini duyunca interneti değiştirmeye karar verdim. Superonline 66 Mbps falan verebiliriz diyordu, çat patlasın sabit olsun diye 50 dedi. Ben de tamam dedim, fiyatı falan konuştuk. Bugün bağlandı 800 Kbps ile indiriyorum. Eski internetimde hız
testi yapınca en azından 24 Mbps görüyordum. Ne yapabilirim?

Eki Görüntüle 377792
Bir de AKK kalktığı için hızları hep düşürdüler buna da dikkat edin ben 25 mgbt alıyordum 15 e çekmişler aradım kem küm ettiler çok rahatsız edici bir durum. (Modeminizi de açıp kapatın reset edin belki bir değişiklik olur)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı