Superonline Hız Sorunu

Berk1903

Hectopat
Merhaba, dün Superonline internete geçtim. İnternet ilk bağlandığında hız testi yaptım 6.6 Mbps download hızı gösterdi. Dün pek sıkıntı yoktu ama bugün belirli aralıklarla hız testi yapıyorum ve her seferinde farklı bir download hızı gösteriyor. Ayrıca bugün oyunlarda da ping sorunu yaşıyorum (oynanmayacak derecede). Acaba kablosuz bağlantı yaptığımdan dolayı mı bu kadar değişken hız değerleri gösteriyor yoksa bir problem mi var anlayamadım. Düzeltmek için ne yapabilirim?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (6).png
    Ekran Görüntüsü (6).png
    5,4 KB · Görüntüleme: 70
  • Ekran Görüntüsü (7).png
    Ekran Görüntüsü (7).png
    5 KB · Görüntüleme: 127
Son düzenleyen: Moderatör:
Yüzde 99 modemden kaynaklı verdikleri huawei hg255s Wi-Fi kalitesi olarak çöp bir modem bıktığım için kendi routerımı aldım. Ethernet ile oynamanız gerekiyor ping olmaması için. Wi-Fi kronik sorunlu maalesef :(

Yüzde 99 modemden kaynaklı verdikleri huawei hg255s Wi-Fi kalitesi olarak çöp bir modem bıktığım için kendi routerımı aldım. Ethernet ile oynamanız gerekiyor ping olmaması için. Wi-Fi kronik sorunlu maalesef :(
Kablolu bağlantıya geçecektim zaten. Eğer geçtiğimde düzelecekse problem yok ama yine böyle kalırsa müşteri hizmetlerini arasam yardımcı olurlar mı?

Bende aynı sorun vardı. Altyapım 8 mbps desteklemesine rağmen 1 mbps alıyordum arardım superonline müşteri hizmetlerini sinyal falan gönderdiler açtılar.Ama ben kablo kullanıyordum seninki büyük ihtimal wifi den dolayı yada sana gelene kadar kirleniyordur internetin

Tavsiye edebilecegin stabil baglanti sunan hergun reset atmak zorunda kalmayacagim bi modem onerebilirmisin butcem 500 tl asus ac 750 dusunuyordum ama ?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı