Superonline internete farklı router bağlanır mı?

Makaleler
15
Yer
Ankara
Daha fazla  
İyi sosyaller. Olduğum yerde maalesef Superonline altyapı çekili o yüzden de Superonline internet kullanmak zorunda kalıyorum, paketim 100Mbps. Yaşadığım sorun ise routerleri ile ilgili. Cidden berbat bir router ve mesafe biraz uzayınca internet hızı aşırı yavaşlıyor hatta bazen kısa mesafede bile sapıtıyor. Zaten Apple cihazlar ile ayrı bir sorunu var routerin. Şu an aktif olarak iPhone 11 Pro ve MacBook M1 Pro kullanıyorum ikisinde de internet çok yavaş ve telefonda interneti kafasına göre kesiyor.

Superonline sağlayıcı kullandığım için haliyle modem değişimi de yapamıyorum, izin vermiyorlar. Benim de sorum şu olacak, ben bu routere başka kaliteli bir router bağlasam internet hızı ve stabilitesi konusunda nasıl bir değişim olur? Ve iki routeri birbirine bağlayabilir miyim?

Aynı sorundan muzdaribim. 200/20 Paketim var ama Wifi ile bağlandığım cihazlarda kopmalar yaşıyorum.

İşin kötüsü MacBook Pro'da Ethernet girişi de yok 😀 Ama eski kasama kablo ile bağlamama rağmen arada bir bağlantı kesiyordu yine.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanıcı adınızı ve şifrenizi Turkcell verirse kullanabilirsiniz. Arayıp MH'ye sorun. İsteyin. Kablonette kablonetin modemini bridge moduna alıp TP-Link router ile kullanıyorum. Sorunlarım çözüldü. Kablonet sınır koymuyor.

MH'yi arayıp sonucu da burdan yazarsanız, başkalarına da fikir olur.

İşin kötüsü MacBook Pro'da Ethernet girişi de yok 😀 Ama eski kasama kablo ile bağlamama rağmen arada bir bağlantı kesiyordu yine.

Usb ethernet adaptör alabilirsiniz.

Kullanıcı adınızı ve şifrenizi Turkcell verirse kullanabilirsiniz. Arayıp MH'ye sorun. İsteyin. Kablonet'te Kablonet'in modemini bridge moduna alıp TP-Link router ile kullanıyorum. Sorunlarım çözüldü. Kablonet sınır koymuyor.

MH'yi arayıp sonucu da buradan yazarsanız, başkalarına da fikir olur.

Kullanıcı adı ve şifre derken hangisi? Bir de nasıl bağlanıyor biliyor musunuz?

Kullanıcı adınızı ve şifrenizi Turkcell verirse kullanabilirsiniz. Arayıp MH'ye sorun. İsteyin. Kablonet'te Kablonet'in modemini bridge moduna alıp TP-Link router ile kullanıyorum. Sorunlarım çözüldü. Kablonet sınır koymuyor.

MH'yi arayıp sonucu da buradan yazarsanız, başkalarına da fikir olur.

USB Ethernet adaptör alabilirsiniz.

Kablo ile bağlamak istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanıcı adı ve şifre derken hangisi? Birde nasıl bağlanıyor biliyor musunuz?
Turkcell engel koyuyor diye biliyorum, normalde engelli olmasa, Modemi kablo ile pc'ye bağlayıp, lifi kapatıp modemi bridge moduna alıp ethernet girişinden başka router'a bağlıyorsunuz, sonra o router'ın arayüzünden kontrol sağlıyorsunuz, işlem basit aslında. Sorabilirsin takıldığında hdtemtem tlgram.

Kullanıcı adı ve şifre derken hangisi? Bir de nasıl bağlanıyor biliyor musunuz?

Kablo ile bağlamak istemiyorum.
Haklısın, kalabalık gereksiz yere.

Turkcell engel koyuyor diye biliyorum, normalde engelli olmasa, Modemi kablo ile pc'ye bağlayıp, lifi kapatıp modemi bridge moduna alıp ethernet girişinden başka router'a bağlıyorsunuz, sonra o router'ın arayüzünden kontrol sağlıyorsunuz, işlem basit aslında. Sorabilirsin takıldığında hdtemtem tlgram.

Haklısın, kalabalık gereksiz yere.

MH ile konuşurken ne şifresi istemeliyim? Ne diyerek alacağım yani şifreyi?

Modemin internete bağlandığı firma tarafından verilen bir @turkcell kullanıcı adlı bir şey. Önce engel var mı ondan emin olun, kendi modeminizin arayüzünde bridge mode var mı? Köprü modu yani.

Kilit olup olmadığını nasıl öğrenebilirim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı