Superonline iptal sonrası modem isteniyor mu?

tatli

Kilopat
2 yıllık taahhütüm geçen ay doldu ve Milleni'ye geçtim. Bugün gelen SMS ile modemi tekrar istiyorlar. Zaten taahhüt ile modemin ücretini ödemedim mi? Neden tekrardan isteniyor?

Tahhüt bitince modem sizin oluyor böyle söyleyin bence.

Superonline'da modem ücreti dahil değil. Taahhüt bittiğinde ya da iptal işleminde modemi geri yollamanız gerekmekte.
Süperonline modemi size kiralıyor çıkmak istediğinizde modemi iade etmeniz gerekmekte ve ya isterseniz satın da alabilirsiniz.

Pekala teşekkür ederim. Sizce modemi 200 ₺ye almalı mıyım yoksa şu anki servis sağlayıcımdan her ay 10₺ ekleyip almayı mı tercih etmeliyim.

Çoğu İSS artık modem satmıyor kiralıyor. Fatura geçmişine bakarsanız modem ücreti kiralama bedeli yazıyor ise mecburen modemi teslim etmek zorundasınız.
367370

Eğer faturada 12X 30 TL yazıyor ise modemi size faturaya ek satmışlardır.

Pekala teşekkür ederim. Sizce modemi 200 ₺ye almalı mıyım yoksa şu anki servis sağlayıcımdan her ay 10₺ ekleyip almayı mı tercih etmeliyim.
Bence bütçemiz var ise iyi bir modem satın alın. 2 yıl onların modemini kullansanız 240 lira eder ve elinizde modem sizin olmaz. Kendinize ait olması daha karlı bence.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı