Superonline'da modem ücreti dahil değil. Taahhüt bittiğinde ya da iptal işleminde modemi geri yollamanız gerekmekte.
Süperonline modemi size kiralıyor çıkmak istediğinizde modemi iade etmeniz gerekmekte ve ya isterseniz satın da alabilirsiniz.
Ben de süperonline kullanıyorum sözleşmede açık açık yazıyor, süperolinedan çıkmak istediğinizde modemi iade etmeniz gerekmekte diye.Tahhüt bitince modem sizin oluyor böyle söyleyin bence.
Bence bütçemiz var ise iyi bir modem satın alın. 2 yıl onların modemini kullansanız 240 lira eder ve elinizde modem sizin olmaz. Kendinize ait olması daha karlı bence.Pekala teşekkür ederim. Sizce modemi 200 ₺ye almalı mıyım yoksa şu anki servis sağlayıcımdan her ay 10₺ ekleyip almayı mı tercih etmeliyim.
Milleni nin vereceği modem bana ait olacak. Sadece her ay 10 tl taksit ödeyeceğimBence bütçemiz var ise iyi bir modem satın alın. 2 yıl onların modemini kullansanız 240 lira eder ve elinizde modem sizin olmaz. Kendinize ait olması daha karlı bence.
Yanlış biliyorsun faturaya ek 10 TL veya 15 TL gibi bir fiyata modem satın alınabilir.Bence bütçemiz var ise iyi bir modem satın alın. 2 yıl onların modemini kullansanız 240 lira eder ve elinizde modem sizin olmaz. Kendinize ait olması daha karlı bence.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.