Superonline mı TurkNet mi?

Bulunduğun muhit çok önemli Superonline kullanıyorum mahvetti beni bıktım m. Hizm. Aramaktan.
İptal ettirip Türksat nete geçeceğim.

Hangi paketini kullanıyorsun. Hemen birleşik olduğum apartmandaki arkadaşımda Superonline ve memnunum diyordu. Açıkcası daha 3-4 gün önce Türk Telekomdayken yani GTA V indiriyordum ve saniyede 4.1 - 4.2 MB hızım vardı ve bunu 34 Mbps 200 GB kotalı bir paketten alıyordum.
TürkNet'den de bir sorgular mısınız?
Sürekli bu hatayı alıyorum. Anlamış değilim.

Dosya Ekleri

• BC5F6E1F-C6CA-4959-B2E8-9B114A9AF4A9.png
    BC5F6E1F-C6CA-4959-B2E8-9B114A9AF4A9.png
    102,1 KB · Görüntüleme: 41
Alt yapı durumun iyi görünmüyor. Adsl bakır kablo demektir ve yüksek hızlara çıkamaz. Turkcell Superonline sitesine numaranı bırak sana ulaşırlar ve desteklenen hıza göre en uygun paketi öğrenmek istediğini yeni bir iss aradığını Türk Telekom'dan memnun olmadığını eğer güzel bir teklif alırsan Superonlineye geçebileceğini söyle. Unutma müşteri sensin onlar değil.

Şu an aktif olarak kullandığım Türk Telekom paketim budur. Bundan biraz daha hızlısını istiyorum alt yapım sizce uygun mudur ?
Şu an aktif olarak kullandığım Türk Telekom paketim budur. Bundan biraz daha hızlısını istiyorum alt yapım sizce uygun mudur?
Arkadaşlar kullandığım internet aslında fena değilmiş bunu fark ettim lakin kullandığım modemden olsa gerek Wi-Fi ile bağlantı olunca hız 0.50'lere kadar düşüyor bu yüzden yeni konu açıp modem tavsiyesi isteyeceğim. Konu kapanabilir.

Dosya Ekleri

• A804EC7B-CA17-4790-BC5B-39CDF3D3CCF0.png
    A804EC7B-CA17-4790-BC5B-39CDF3D3CCF0.png
    138,5 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı