Superonline nasıldır?

Superonline Fiber kullanıcısıyım, hiç arıza kopma vs. bir sorun yaşamadım 4 yıldan fazla süredir ama fiyatlarını gereksiz yüksek buluyorum. Superonline Fiber altyapın varsa fiyatı da dert etmiyorsan 1000 Mbps için geçmek istiyorum diyorsan geçilebilir. 1000 Mbps verdiklerinden emin olun ama, her altyapı olan yere vermiyorlar.

Merhaba hangi ilçede oturuyorsunuz? Bende geçmeyi düşünüyorum ama kararsızım
 

Şu an TurkNet kullanıyorum hız veya ping problemim yok ama malum fiyatlar arttığı için 100 Mbps'e 170 TL vermek fazla geliyor acaba Superonline'nin 500 Mbps'lik paketine geçiş yapsam ne hız alırım? 500 Mbps'lik internet 200 lira ve 200 lira verdiğim halde 150-200 Mbps hız verir diye kararsız kalıyorum binada fiber kutusu var ama 300-500 Mbps arası hız alabilir miyim sizce? Bir de ping sorunu olur mu onu da bilmiyorum binada yüksek hızlı fiber kullanan bir kullanıcı olmadığı için binada kimseyede soramıyorum ama oturduğum konum tam samsunun tam ortası her şeyin altyapısı var ama dediğim gibi kararsızım sizce geçmeli miyim?
 
Binanızda fiber kutusu var ise tam 500 Mbps alacaksınızdır diye düşünüyorum. En kötü 450 Mbps bir hız alabilirsiniz, 150-250 olmaz muhtemelen o kadar düşük vermez. Ben Superonline'ın sadece modeminden memnun değilim, Superonline başka modem kullanımına da izin vermiyor. Taahhütüm bitince TurkNet'e geçsem mi geçmesem mi diye düşünmüyor değilim. Onun dışında kablolu bağlantıda hız açısından hiç sorun yaşamadım.

Şimdi Superonline'ın 500 Mbps paketine baktım bana da aşırı mantıklı geldi. Zaten TurkNet 100 Mbps internet bile 170 TL oldu dediğiniz gibi. 200 TL 500 Mbps için verilebilir.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı