Superonline oyunlara bağlanırken 1500 ms ping veriyor

rahzel1881

Femtopat
Katılım
21 Kasım 2022
Mesajlar
12
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, Superonline 500 MB ve 100 MB ayrı adreslerde kullanıyorum. 2 ayrı adreste de aynı hanenin içerisinde TurkNet 100 MB ve Türk Telekom 100 MB var. Sorun yaşadığım tek sağlayıcı maalasef Superonline. Valorant, CS:GO, PUBG ve LoL gibi tüm oyunlara bağlanırken giriş anında anlamsız bir biçimde ping 1500-2000 ms oluyor hiçbir şekilde düzelmiyor. Sorunu çözebilmek için 2-3 defa oyunlardan çıkıp tekrar bağlanıyorum bu sefer ping değerleri olması gerektiği gibi 20-30'a düşüyor sorunsuz devam ediyor. Hız değerlerimde, modemde, kabloda ve ping değerlerinde hiçbir problem gözükmüyor. Paket loss, bağlantı kopması veya yavaşlık söz konusu değil. Sadece giriş ekranında sorun yaşıyorum ve oyunları 3-4 defa kapatıp açmak gerekiyor bu da her şeyi etkiliyor. İnterneti bağladıkları günden beri böyle bir sorun var ve düzelmiyor maalasef. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi? Çünkü müşteri temsilcilerini arıyorum defalarca ne söylesem de ayrıntılı anlatsam da hala ping bizim sorunumuz değil diyorlar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de Superonline kullanıyorum. Valorant oynarken ping sorunum olmuyor ne zaman FIFA 23 oynuyorum hep ping sıkıntısı var. Bu sorun kesinlikle Superonline kaynaklı.
 
Solun yurt dışı çıkışları sıkıntılı Avrupa'da bir sunucuya bağlanacağı zaman budapeşte üzerinden Londra ve sonrasında sunucuya bağlanıyor static IP buna çözüm olmayacaktır çözümü VPN kullanmak sanırsam sadece.
 
Solun yurt dışı çıkışları sıkıntılı Avrupa'da bir sunucuya bağlanacağı zaman budapeşte üzerinden Londra ve sonrasında sunucuya bağlanıyor static IP buna çözüm olmayacaktır çözümü VPN kullanmak sanırsam sadece.
Sadece avrupada değil malasef Riotun serverleri TR'de onlarda da aynı problem yaşanıyor çözülmedi hala.
 
O zaman farklı bir sorun var demek ki sola bir şey çözdürmek çok zor gerçekten kolay gelsin hocam :(
Sağol hocam evet maalasef sürekli bağlandığım serverleri suçluyorlar yaptıkları pek birşey yok.Gelen teknik ekipte biz birşey yapamayız diyo kabloya bakıyor modeme bakıyor bırakıyor. :/
 
Merhaba,
Aynı sorunu yaşıyordum. İnternet paketim 500/20. Akşamları saat 19:00'dan gece yarısına kadar aşırı yüksek pingten oyun oynanmıyordu. Müşteri hizmetlerini aradım ve ekip gönderdiler. Modemi ve kabloları kontrol ettiler. Sorunun altyapı kaynaklı olduğunu bir şey yapamayacaklarını söyleyip gittiler. Ardından müşteri hizmetlerini tekrar arayıp, fiziksel bir sorun olmadığını altyapı sorunu olduğunu söyledim ve beni bu sayfaya girmemi söylediler. "Talep ve önerim var" kısmını doldurup, 3 adet de Speedtest ekran görüntüsü ekledim. Bir gün sonra 532'den arayıp sorunun çözüldüğünü söylediler. Bugün 2. gün ve hiçbir sorun kalmadı.

Hocam galiba bu çözüm işinize yaramayabilir.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı