SuperOnline Paket Tercihi

mrcek98

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba 12 aylık taahhütle AKN'siz 24 mbps hız ile sınırsız fiber interneti 70TL fiyat ile kullanıyorum güncel olarak. Bugün SüperOnline tarafından arandım ve taahhüt bittikten sonra paket fiyatlarına zam geleceği söylendi bu yüzden yeni bir paket önerisinde bulunuldu. 10 mbps AKN'siz kotasız ve TV+ üyeliği verileceği bunun fiyatının 84TL olacağı söylendi. Acaba 24 mbps'den 10 mbps'ye düşüş hissedilir bir fark oluşturur mu? Online oyunlarda LoL, CS:GO, PUBG gibi ping sorunlarına sebep olur mu? İndirme hızım güncel 3 mb/sn bunda belli bir azalma olur mu? Bir kaç cihazdan giriş yapıldığı zaman internette bir kasma/donma sorunu olur mu? Bana ne önerirsiniz görüşlerinizi alabilir miyim? Teşekkürler şimdiden.

Daha uygun fiyatlara daha yüksek hızlı Netspeed paketlerine bakabilirsiniz bu fiyata bir Tv+ için makul gelmedi. Benim şahsi fikrim bu yönde yine siz daha iyisini bilirsiniz.

Bayiler arıyor ve sakın kabul etmeyin. Arayan numara superonline'ın resmi numarası değil ise hiç kimse ile hiç bir anlaşma yapmayın. Sözleşmenizin bitimine yakın kendiniz arar çözersiniz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı