Superonline router değiştirme

Metehan023

Decapat
Katılım
16 Ekim 2021
Mesajlar
280
Yer
Ankara Eryaman
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ3 10100F
Evga Gtx 1660
32gb ram
Asrock anakart
500gb m2 ssd
2 tb hdd
Corsair 500w psu

Asus tuf 165hz ips 1080p 27 inç monitör
G pro x kablolu kulaklık
G502x kablolu mouse
Redragon k582 klavye
Cinsiyet
Erkek
Yeni router aldım nasıl değiştireceğim?

Şu anki router Superonline'ın kendi routerı.
 
Yeni router'ı çalıştır. Önceki routerda takılı bulunan etharnet kablosunu yeni router'a tak. Yeni router'ın kullanma klavuzunda erişimi sağlamak için default ip adresini yazar. Genelde 192.168.0.0 falan oluyor. Bir tarayıcı üzerinden router arayüzüne eriştikten sonra kullanım klavuzundaki kurulum talimatlarını veya marka modeli googleda aratarak kurulum videosunu izleyip ilerlemen daha açık olacaktır.
Kurulum sırasında abonelik bilgileri gerekecektir. Bunu altyapı sağlayıcınızı arayıp öğrenebilirsiniz. (Abonelik kimin üzerine ise o şahıs olarak aranmalıdır)
 
Yeni Router'ı çalıştır. Önceki routerda takılı bulunan etharnet kablosunu yeni Router'a tak. Yeni Router'ın kullanma kılavuzunda erişimi sağlamak için default IP adresini yazar. Genelde 192.168.0.0 falan oluyor. Bir tarayıcı üzerinden router arayüzüne eriştikten sonra kullanım kılavuzundaki kurulum talimatlarını veya marka modeli Google'da aratarak kurulum videosunu izleyip ilerlemen daha açık olacaktır.
Kurulum sırasında abonelik bilgileri gerekecektir. Bunu altyapı sağlayıcınızı arayıp öğrenebilirsiniz. (abonelik kimin üzerine ise o şahıs olarak aranmalıdır)

Teşekkürler deneyeceğim.
 
Superonline kullanıcı adı şifre vermiyor sanırım verse bile modemin MAC adresini kopyalaman lazım oda zor biraz.
 
Sarı portun yanında mavi port varsa WAN girişidir evet ama Superonline sana kullanıcı adı şifreni verdimi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı