Merhaba, ben Superonline VDSL hizmetini kullanıyorum. Sözleşmemin bitmesine yaklaşık 40 gün kaldı. Ben internet servisini kapatıp yeniden açtırmak yerine farklı bir servis sağlayıcıya geçiş yapmak istiyorum. Sorum şu; sözleşmenin son ayında farklı bir servis sağlayıcıya geçiş yaparsam herhangi bir cayma bedeli öder miyim?
29 günün kaldıktan sonra istediğin firmaya geçebilirsiniz, herhangi bir cayma bedeli ödemezsin. Bu tür taahütlü firmalarda taahütü'nün bitmesine 29 günün kalsa bile, herhangi bir cayma bedeli ödemezsin.
Bildiğim kadarıyla ödemeniz gerekiyor. Aboneliğiniz biteceği zaman gerekli işlemleri yapıp sonlandırarak sonra geçmeyi düşündüğünüz firmaya yeni abonelik başvurusu yapmanız gerekiyor.
Şöyle bir durum var bazı servis sağlayıcıları belirli miktara kadar cayma bedeli karşılayabiliyor fakat bu sizin ödemeniz gereken tutara yetecek mi bunları müşteri hizmetlerini arayarak öğrenmeniz gerekiyor.
29 günün kaldıktan sonra istediğin firmaya geçebilirsiniz, herhangi bir cayma bedeli ödemezsin. Bu tür taahütlü firmalarda taahütü'nün bitmesine 29 günün kalsa bile, herhangi bir cayma bedeli ödemezsin.