Superonline Tp-Link EX530v modem internet hızı diğer odalarda düşüyor

Retropatt

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bugün itibarıyla, Superonline 1000Mbps hıza 12 ay taahhütlü olacak şekilde aylık 600₺ ücret ile geçtim,
Teknisyen arkadaş, TP-Link EX530v modem bağladı, sıfır olduğunu söyledi, artık ne kadar doğru bilemeyeceğim.
Ben Xiaomi AX1800 router kullanıyordum, ondan sonra hızdaki dalgalanma bana çok geldi, odamda kayıpsız hız alıyordum, şu an 1000MBPS'nin Max 300'ünü alabiliyorum.
Bu modem ile ilgili tecrübelerini paylaşacak birileri var mıdır?
Bunun yanında, Superonline kullanıp da modem arayüzünde vs. yapmam gereken bir ayar var mı ne önerebilirsiniz?

Aynı modeme ve bağlantıya sahibim. Tek sıkıntım ping süresi. 1000mbps bağlantıda kablolu olarak 930mbps hız alınabiliyor. Kablosuz da ise bu durum doğal olarak değişiyor. Kullandığınız cihazın Wi-Fi alıcısının sınırlarına takılıyorsunuz. 2.4 veya 5 ghz olması, harici anteni olması veya olmaması, modeme olan uzaklığı hızı etkileyebiliyor. Siz hangi cihazla bağlanıyorsunuz? Birde bu modem/router yerine kendi xiaomi routerunuzu da kullanabilirsiniz. Forumda iss şifresini bulma ve başka router ile kullanma rehberleri mevcut. Eğer sorununuz router kaynaklı ise.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı