Superonline Tuhaf Sorun

ELeNDILL

Hectopat
Yer
Trabzon
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar bugün ttnetten superonline a geçiş yaptım. 50mbs lik tablet tarifesiyle. İşin ilginç kısmı şu; 2 bilgisayar ethernetle bağlanıyor bu modeme bi kaç tanede telefon. Telefonlar ve diğer bilgisayardaki Download hızı 10-16 arası upload hızı 5-5.80 arası. Ama gel gelelim benim bilgisayarımda download 6 upload 0.61. Ethernet kablosunu değiştim yine aynı. Başka portlara taktım yine aynı. Hatta kullandıgım ethernet kablosu ile notebook bağladım hızı yüksek çıktı bu sefer. Ama tekrar benim bilgisayarıma bağladıgımda yine aynı. Hayatımda hiç böyle ilginç bir sorunla karşılaşmamıştım. Sizce ne yapmalıyım?

Öncelikle kullandığın dns varsa otomatiğe al.Daha sonra Auslogics Boost Speed isimli yazılımla bilgisayarını derin bi şekilde tarat.Program senin regedit girdilerinden internet verilerine,biriken cachelere kadar herşeyi fixleyip stabil hale getirir.Tabi full versiyon bulman gerekir.Sorunun yanlış bi kayıt girdisinden bile kaynaklanabilir.Tek tek çözümler aramak yerine dediğimi yap.Yine çözüm olmazsa pm at skype vb programlar üzerinden yardımcı olabilirim.İyi forumlar

İlk gün bende de 50 Mbit hız 16 20 Arasındaydı 1 gün sonra normal hızına döndü. 1 Gün sonra hızına yükselmez ise ara superonline'yi yükseltirler.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı