Millenicom kullanıyorum 150TL yaptılar diye değiştiriyoruz hizmetleri kötü çünkü o yüzden türknet te aynısı yapar diye geçmek istemiyorum.Turknet gibi yerlere bakın alt yapı desteği varsa onlardan alın. Cidden fiyat çok.
Evet daha demin kontrol ettim TT altyapısı kullanıyormuş şansımı Türknet te deneyeceğim.Hayır alınmaz. Zaten Superonline'ın VDSL ve ADSL altyapısı yok. Eğer VDSL gösteriyorsa Türk Telekom üzerinden hizmet vereceklerdir.
Millenicom kullanıyorum 150TL yaptılar diye değiştiriyoruz hizmetleri kötü çünkü o yüzden türknet te aynısı yapar diye geçmek istemiyorum.
Evet daha demin kontrol ettim TT altyapısı kullanıyormuş şansımı Türknet te deneyeceğim.
Benim sorunum internet 2. aydan beri kapanıyor ve 4 ay oldu hala düzeltmediler sorun yok diyorlar modem bile değiştirdim sorun devam ediyor.Bende Millenicom kullanıyorum 150₺ yaptılar hizmette problem yaşamıyorum. Çok nadir problem yaşadım yazdığımda direk hallettiler. Arkadaşın dediği gibi alt yapı Türk Telekom diğerleri port kiralıyor.
İşte bu yüzden telekom kullanıyorumBenim sorunum internet 2. aydan beri kapanıyor ve 4 ay oldu hala düzeltmediler sorun yok diyorlar modem bile değiştirdim sorun devam ediyor.
Ne kadar ödüyorsunuz? ve tuhaf bir şekilde internet 150tl olunca sorun çözüldüİşte bu yüzden telekom kullanıyorumÖnceliği kendi müşterisine veriyor ve arızayı anında çözümlüyor. Ekstra ücret ödüyorum ama hiç bir sorun yaşamıyorum.
130 Tl ödüyorum Prime üyesiyim bana özel paket oluşturulduNe kadar ödüyorsunuz? ve tuhaf bir şekilde internet 150tl olunca sorun çözüldü![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.